keskiviikko 30. toukokuuta 2007

Rocky, oi Rocky

Tässä kuvia rakkaistani. Keithin ressukka-Jetta on niiiiiin romu, tilalle tulee uusi maanantaina. Toivottavasti se ei kehrää ihan niin kovaa kuin tämä nykyinen kissa.

Deittailu on täällä aika erilaista kuin Suomessa. Tosin kaikki asuvat suunnilleen kolmikymppisiksi kotona, sekin ehkä vaikuttaa seukkailuun. En tiedä missä paikalliset lapsoset tutustuvat toisiinsa, mutta treffailu on telkan katsomista toisen osapuolen kotona, vanhempien valvovien silmien alla. Tässä tapauksessa paikallinen tapa on RAIVOSTUTTAVA, sillä missasin rakkaan sisustusohjelmani, koska John ja Neiti X valtasivat telkan deittailutarkoitukseen. PAH! Kanadan nuoret, ottakaa mallia Suomesta. Oma kämppä viimeistään lukion tms. jälkeen, sinne sitten viedään tyttö/poikaystäväehdokkaat. Jättäkää telkka sitä tarvitseville!

4 kommenttia:

marcoolio kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
marcoolio kirjoitti...

Terveisiä Suomesta! ;)

Mikä lie talo

Mikä lie kylä

Tuli käytyä siellä Kanadassa tuossa puolessa välissä kuuta AOCS-konferenssissa. Viikko Quebec Cityssä. Ihan oli komeaa seutua.

Kihloissako olet? Onneksi olkoon. Itse nyhvään edelleen yliopistolla - jatko-opiskelua aloittelen.

-Marko T.

Maiju kirjoitti...

Moi Marko! Sun olis pitany koukata Toronton kautta mua moikkaamaan!!!! Upean panoramakuvan oot ottanu Quebecista, upeat maisemat siella. Ma en juurikaan oo Kanadassa viela matkustellut; en saa ajaa eika oo varaa autonkuljettajaan :)

Mulle tarjottiin kanssa jatko-opiskelupaikkaa erikoistyopaikasta, mutta tuli sitten tama muutos suunnitelmiin. Kihloissa ollaan ja superhienot haat eli siviilivihkiminen on piakkoin edessa. Intoa opiskeluun!

aurora kirjoitti...

Pyöräsi on tosi hieno! En olisi arvannutkaan. Minun on vanha ja melko romu, mutta hyvin silläkin pääsee eteenpäin. Kivan näköistä kun on lämmintä ja olet ulkona; täällä on nyt ollut muutaman päivän kesäinen sää, mutta minä vain luen sisällä tenttiin...