perjantai 22. kesäkuuta 2007

Maizuu Mehiläinen

Olipa kerran mehiläinen, Maizuu nimeltään. Oikeasti sen nimi oli Maiju, mutta kaikki kutsuivat sitä Maizuuksi. Aluksi Maizuu yritti kertoa toisille mehiläisille, että sen oikea nimi ei ollut Maizuu, mutta toiset vaan surisivat zuu zuu Maizuu. Lopulta Maiju luovutti ja siitä tuli Maizuu.

Tätä kirjoittaessani juhannusaattoilta Suomessa on täydessä vauhdissa. Vedonlyönti juhannuksena hukkuneiden lukumäärästä on menossa täällä Caledoniassa. Veikkaukset sijoittuvat seitsemän ja kolmentoista välimaastoon. Suomalaisille perinteinen tapa uida kännissä juhannuksena jää minulta tänä vuonna väliin. Koitan kuitenkin päästä talviturkistani huomenna, tavoitteena on kuitenkin pysyä pinnalla, napa kiven päällä.

Johnin parisuhde loppui jo. Laiskottelu ei loppunut. Minä jumppasin, pyykkäsin, kokkasin ja tiskasin eilen lähes koko päivän. John ei nostanut evääkään auttaakseen missään asiassa, mutta kiitti vaivannäöstä juottamalla Keithin oluita kavereilleen. Myydään kokopäiväisesti laiskotteleva nahjus! Kelpaako kenellekään?

Caledonialaiset autoilijat eivät ole vieläkään tottuneet hulluun pyöräilevään suomalaiseen. Tänään eräs ystävällinen autoilija huusi minulle käskien siirtymään sivuun. Pyöräilin siis autokaistan laidalla. Minulle jäi epäselväksi se, mihin minun haluttiin siirtyvän. Sille olemattomalle pyörätielle kenties? Ruokakaupassa kauppakasseihini ollaan jo totuttu, mutta edelleen todella harva käyttää omia kassejaan muovipussien sijaan. Minä en oikein ymmärrä miksi muoviin pakattu leipäpussi pitää pakata kassalla muovipussiin. Siis yksi leipäpussi yhteen muovipussiin, eikä pussiin pakata muuta. En tajuu.

Surrur, toivottavasti juhannus oli lämmin ja unet sulhasista mieluisia. Keräisin kukkasia tyynyn alle tänä iltana, mutta minua pidetään täällä jo ihan tarpeeksi hulluna. Alasti kirmailu ulkosalla saattaisi tuoda muutaman kaivatun hulluuspisteen lisää, mutta taidan silti jättää kukkaset jäniksille.

2 kommenttia:

Taru kirjoitti...

Suomessa kuoli juhannuksena (klo 21 eilen) 12 henkeä. Osa hukkui, osa tukehtui, osa meni liikenneonnettomuuksissa. En osaa tarkasti sanoa kuinka monta hukkui.

Oikein mukavaa täältä on lukea sun kuulumisia ym. Itse olen niin laiska kirjoittamaan. Nyt mulla alkaa kesäloma ja yritän ottaa itseäni niskasta kiinni ja ryhdistäytyä.

Mukavaa kesän jatkoa... Ja elokuussahan me jo nähdäänkin!!!
Taru

marcoolio kirjoitti...

Raumanmeren Juhannuksessa kaksi tampiota kuoli vietyään pallogrillin telttaan. Kuolivat häkämyrkytykseen. Yksi kuoli puklattuaan humalassa omiin keuhkoihinsa. Saldo oli siis kolme. Luonnovalintaa, sanoisi joku...

Ja btw. Jälkikäteiset nimpparit Maijulle.