perjantai 8. kesäkuuta 2007

Ärsytys maksimus

Nyt sitten jo vähän sieppaa kun olen leikkinyt orjatarta muutaman päivän. Janet oli muutaman päivän poissa, joten meikäläinen on tiskannut kaikki päivät läpeensä ja kantanut invalidi-Johnille ruokaa yläkertaan. Eilen tosin selvisi sekin, että John saa ihan itsekin kannettua ruokansa, jätkä on siis vaan huvikseen laittanu muut ihmiset töihin. Ressukan päivä meni pilalle toissapäivänä kun joutui tiskaamaan. Ou nou! Noin muuten perhe on mukava, Johnin hemmottelu ja käsittämättömiin lukemiin noussut laiskuus vaan ärsyttää. Mies on 20 vee, saa äidiltä rahaa pitsaan/kaljaan/kortsuihin, eikä nosta evääkään ilmaisen ylläpidon eteen. Eikä käy edes suihkussa. Kolmen kuukauden aikana kyseinen tietokonenörtti on antanut veden ja saippuan, noiden kirottujen puhdistusaineiden, koskettaa itseään kolme kertaa. Ehkä neljä.

Näiden suihkussakäyntitilastojen perusteella onkin mahdotonta käsittää miten ihmeessä Johnilla on tyttöystävä. Teoria minulta löytyy lähes kaikkeen, siispä ratkaisin tämänkin kimurantin ja mieltäriivaavan arvoituksen. Tyttöystävä tupakoi (tietooni tullut fakta) -> tupakoitsijoiden hajuaisti on huonompi kuin tupakoimattomien ihmisten -> muija ei edes tajua, että jokin lähistöllä löyhkää.

Jos Johnia hemmotellaan, niin kyllä hemmotellaan Neiti Täysinturhajulkkistakin (Paris Hiltonia). Paikallisissa uutisissa ennenaikaisen vapautuksen syyksi epäiltiin vaikeaa ihottumaa. Tänään suomalaisissa lehdissä syyksi paljastettiin itsemurhalla uhkailu. Ensisikin, jos jollakulla ihan tavallisella tumpelolla vankilassa on ihottumaa, ketä kiinnostaa. Toiseksi, jos Paris päättää timanteilla kuorrutetun elämänsä, ketä kiinnostaa. Takaisin vaan vankilaan, kulkematta lähtöruudun kautta!

Ei niin pahaa, ettei jotain hyvääkin. Täällä on kuvia uudesta poikaystävästäni. Söpö, eikös juu? <3

4 kommenttia:

aurora kirjoitti...

Elämä talossanne kuulostaa mielenkiintoiselta. (Siis jos olisin paikan päällä en varmaan olisi kauhean ihastunut, siis suihkua ja kotitöitä kaihtavaan ihmiseen joka asuu samassa talossa, mutta arkesi yksityiskohdat ovat täältä kauempaa kuultuina erikoisia.)

Ben & Jerry's -jäätelöä myydään nyt Suomessa. Maistoin tänään paria makua sieltä Amerikan mantereelta. Mansikka- ja suklaajäätelöön tottuneelle sellaiset maut kuin "Chocolate Chip Cookie Dough" ja "Phish Food" (eli Chocolate Ice Cream with Gooey Marshmallow & Caramel Swirls & Chocolate Fish) ovat aika hauskoja. Valitettavasti kaikki suklaa oli noissa aika tummaa, olisin kaivannut miedompia makuja.

Ja siinä taisivatkin olla kaikki kiinnostavat kuulumiseni! Kiva lukea blogiasi muuten.

Aurora eli Soile

Maiju kirjoitti...

Kiva, etta luet blogiani. En ole vielakaan saanut aikaiseksi lahettaa sinulle sahkopostia. Tyypillista, minulla ei muuta olekaan kuin vapaata aikaa, mutta mitaan en saa tehtya.

Chocolate chip cookie dough-jaateloa olen maistanut, tykkasin siita tosi paljon. Kaloreita tosin kulhollisessa oli varmaan miljoona. Kaikenlaisia herkkuruokia taalla kylla osataan valmistaa, mika ei aina ole hyva asia meikalaisen elopainon ja kolesterolilukemien kannalta.

John kavi eilen neljannen kerran suihkussa, joten ehka viikon verran taas pystyy kavelemaan sen ohi hengitystaan pidattamatta. Kaikesta mollauksesta huolimatta kyseessa on mukava tyyppi, joskin asuminen samassa talossa ei valttamatta tee hyvaa suhteellemme.

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kuulla että sulla on haiseva kämppis ja kiva kotiorjan rooli, etteköhän sitä nopeammin muuta Suomeen... Aika karu meininki ja ihan niin kuin olisit vähän kyllästynyt kommuunisi jäseniin. Tsemppiä silti ja hienoa että sait miehes parturiin, se kuvastaa että olette uudella tasolla suhteessanne. Eikös kaikki naiset aina suhteen alkuhurman jälkeen saa miehen lopulta parturiin. Mullakin on käynyt kaksi kertaa noin eli mies passitettu hiustenleikkuuseen noin 3 kk yhdessäelon jälkeen. p.s. yritä saada parta sängeksi ja hiukset hieman pidemmiksi, seuraava etappi terv suvi& sämpylämies

Maiju kirjoitti...

En edes komentanut Keithia parturiin, se meni ihan itsenaisesti leikeltavaksi! Olen kylla varsin tyytyvainen lopputulokseen.

Kommuunin jasenet kyllastyttaa, onko ihmekaan kun joutuu Johnin paapomista katselemaan.. Ja siihen jopa osallistumaan! Keithin kanssa on kuitenkin mennyt hyvin ja sehan on paaasia. Taalta muutetaan omaan kamppaan heti kun se on mahdollista! Teretulemast kylaan sitten.

Kerro terkkuja Suomen Haisulille ja muille frendeille.