maanantai 30. heinäkuuta 2007

Herttarouva

Tai rouva nyt ainakin. Häät olivat mukavan pienet. Paikalla oli minulle tärkeät ihmiset Kanadasta, Suomesta vain äiti pääsi paikalle ja hänkin vain webbikameran välityksellä. Kuvia häistä on täällä.

Näin tänään telkassa toisenlaiset häät. Rahaa niihin paloi reilusti yli 100 000 euroa (meillä meni alle 1500 euroa), seremonioita oli 3 (meillä oli vain yksi!) ja vieraita 500 (vastaava luku meillä:7). Pariskunta oli seurustellut kuusi vuotta (me noin 1,5 vuotta). Kukin siis tyylillään, minä pidin meidän tyylistämme kovasti.

Kohta on paluu Suomeen edessä. Ikävä on (perheen ja ystävien lisäksi) ruisleipää, raejuustoa, erilaisia light-limuja, Salattuja elämiä ja Candyland-irtokarkkeja. Keith pääsee tutustumaan saunaan ja Karhuun, suomalaisen kulttuurin kohokohtiin. Yritämme molemmat olla hymyilemättä ohikulkijoille tervehtimisestä puhumattakaan. Lupaamme tuijottaa varpaitamme hississä ja kadehtia kaikkien teidän elämää kurjuuteemme käpertyen. Pian nähdään ja kadehditaan!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Maikkis! Upeaa! Näytin kuvia työkaverilleni Jannelle jonka ainoa kommentti oli että joka kuvassa zoomataan lopuksi sun rintoihin! Mutta hyvältä siis näytti kokonaisuus myös mun mielestä. Kiva hääasu ja mukavan näköinen sulhanen. Tuhannesti onnea. t.sämpylämies

Anonyymi kirjoitti...

Onnea! Harhauduin vähäksi aikaa enkä lukenut blogiasi ja sillä välin olivat häät ehtineet olla. Kuvat on tosi hienon näköisiä (erityisesti kukkia työkseni käsittelevänä ihmisenä ihailin kimppuasi) ja sää näyttää olleen mitä mainioin. Toivottavasti Suomen reissustanne tulee mukava!

Toivottelee Soile