sunnuntai 8. heinäkuuta 2007

Nuorena nukkuneita

Keithin kaverin isosisko kuoli toissapäivänä. 27-vuotias on aika nuori luopumaan elämästä. Syöpä on pelottava tauti. Enemmän surettaa syöpään yms. kuolleet kuin kännissä kolaroineet. Koskaan ei tiedä mitä ja milloin osuu omalle kohdalle, mutta aina voi toivoa, että saisi elää terveen ja kohtuullisen pitkän elämän rakkaiden ihmisten kanssa. Diabeetikon kohdalla pitkä ja terve elämä tosin taitaa olla fantasiakirjallisuusainesta.

Jokainen suomalainen syö keskimäärin 4,4 kiloa grillimakkaraa vuodessa. Meikäläisen lukema on 0 kiloa. Täällä grillissä yleensä paistuu pihvi, makkarat eivät ole niin suosittuja kuin Suomessa. Kasvisgrillimakkara maistuu Kanadassa lähes yhtä oudolle kuin Suomessa.

Huomenna toivottavasti ratkeaa hääpäivä. Sitten kiiresti ostamaan mekko ja kaunistautumaan kosmetologille ja kampaajalle. Ja häämatkalle huvipuistoon! Jesh!

Häiden lisäksi tiedossa on vaikka mitä bileitä. Ainakin tatuointibileet ovat kulman takana, paikalle tilataan tatuoija ja sitten otetaan porukalla tatuointeja. Kuulostaa mielenkiintoiselta. Ehkä vihdoin saan aikaiseksi tatuoida tekstin LineageII otsaani.

Ei kommentteja: