lauantai 28. heinäkuuta 2007

Uusia nimiä

En ole enää pelkästään Maiju tai Maizuu, olen myöskin Mario (ja minulla on veli, Luigi nimeltään). Kotipaikakseni on veikattu Liverpoolia ja Sveitsiä ja aksenttini epäillään olevan joko saksalainen tai irlantilainen. Kukapa toisaalta suomalaisen aksentin tunnistaisi, ellei sitten toinen suomalainen. Räikkösen Kimpan aksentti tosin toivottavasti eroaa ainakin hieman omastani!

Aksenttini ei varmaan ole niin vahva kuin alussa, mutta toki puheestani kuulee, ettei englanti ole äidinkieleni. Ymmärrän kanadassa syntyneiden ja kasvaneiden englantia mielestäni todella hyvin, mutta toisten aksentit tuottavat ongelmia. Intialaiskanadalaisten kanssa kommunikointi on hyvin hankalaa! Mistähän se johtuu, että toisten englantia toisena kielenään puhuvien aksenttiin on todella vaikea tottua?

Olin yläasteella vielä todella hyvä matematiikassa. Derivoinnitkin menivät kohtuudella jakeluun lukiossa, kunnes sitten yliopistossa tipahdin aivan totaalisesti matikkakärryiltä. Osaan kuitenkin yhteenlaskun salat, ainakin osasin ennen. Olen alkanut epäillä taitojani, sillä menin johninsuihkukertalaskuissa sekaisin. John on viimeisen viikon aikana käynyt useammin suihkussa kuin koko muut täälläoloni aikana. Mistä on kyse? Eksponentiaalinen kasvukäyrä sopisi kuvaamaan tilannetta parhaiten, mutta mikä laukaisi tämän suihkumanian? Kiirettä siis pitää kun yritän pysyä laskuissa mukana.

Polttari-iltanani meidän oli tarkoitus mennä katsomaan miesstrippareita, mutta strippiklubi oli suljettu. Päädyimme pornoelokuvateatteriin yksinäisten (ja syystä..) miesten joukkoon. Lopulta näimme myös livenä paljasta pintaa, miesstrippareiden puutteessa menimme katsomaan heidän naiskollegojensa esitystä. Huono show, mutta pelottavan näköiset pervot näyttivät nauttivan esityksestä. Polttarit takana, häät huomenna edessä! Jännää!

1 kommentti:

Eija kirjoitti...

Tänään olet jo rouva ;) Kovasti onnea teitille molemmille! :)