perjantai 13. heinäkuuta 2007

Viriviritööttööt

Sivistin itseäni jälleen eilen katselemalla telkkaa. Löysin ohjelman, joka kertoi fanaattisista keräilijöistä. Jakson teemana olivat teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat ja heihin rakastuneet naiset. Aivan, naiset. Kolmikymppiset leidit olivat retkahtaneet lapsuudessaan kilppareihin ja toinen heistä rakastaa syvästi Raphaelia. Mikäs siinä, ihailinhan minäkin aikoinani Tao Taoa. En kuitenkaan rakastunut häneen palavasti, ehkä minussa on valmistusvirhe.

Kilpparileidit keräilevät Turtles-sälää ja samaistuvat noihin neljään sankariin. TV-ohjelmassa esitettiin syvällinen luonneanalyysi kustakin kilpiveikosta. Toinen naisista tykkäsi pukeutua Raphaeliksi ja otti kilpparitatuoinninkin. Hänen elämänsä oli hyvin kilpikonnakeskeistä ja huoneensa hän oli sisustanut viemäriksi – mikäs sen viihtyisämpää!

Raphaeliin rakastunut nainen puolestaan kasvatti eläviä kilpikonnia ja nimesi ne toki esikuviensa mukaan. Jossain vaiheessa hän oli löytänyt miehenkin (tosin miestä ei näytetty, ehkä hän oli oikeasti kilpikonna) ja saanut lapsen (joka ei näyttänyt ainakaan ulkoisesti vihreältä tai kilpiseltä). Sänkynsä tämä leidi kuitenkin jakoi Raphael-pehmolelun kanssa ja palkkatulonsa hän käytti elokuvarekvisiitan osteluun (Raphaelin pää kolmannesta Turtles-elokuvasta [yksikin teinikilpparielokuva on kyllä mielestäni liikaa] 2000 euroa jne.). Meitä on (todella) moneen junaan! Kerron joskus myöhemmin siamilaisista kaksosista, jotka jakavat vartalon kokonaan. Kaksipäisellä kaksosvartalolla on kaksi ajokorttia yms.

Onneksi en keräile intohimoisesti mitään kovin kallista. Halvatkin häät maksvat yllättävän paljon, ja häistä se rahanmeno vasta alkaa. Kanadalaiset viranomaiset käärivät melkoiset massit meikäläisen oleskelulupahakemuksesta ja kaupan päälle saavat valokuviani ja rakkauskirjeitä Keithille. Toivottavasti ymmärtävät pyytää niistä tarpeeksi eBayssä. Häämatkakin maksaa, tosin kahden viikon Thaimaan matkan sijaan lähdemme Canada’s Wonderlandiin päiväksi. Ihanaa, vuoristoratoja ja possujunia!!!!

Ei kommentteja: