lauantai 8. syyskuuta 2007

Kaikkialla soi blues

Keithin kanssa tultiin Suomeen pari viikkoa sitten. Tänään Keith lähti takaisin Kanadaan, minä en. Joudun odottamaan oleskelulupaa useamman kuukauden. En ole koskaan kaivannut näin paljoa. Oloa ei yhtään auta se, ettei minulla ole enää kodiksi kutsuttavaa paikkaa Suomessa. Viimeisin koti oli Turussa, mutta nyt Kuohukuja 1M161:n ikkunoissa lepattavat jonkun muun verhot. Riihimäki tuntuu tutulta, muttei kodilta. Vihaan tätä taloa ja seinien läpi kuuluvia ääniä. Äiti ei siedä minua täällä, joten yritän pysytellä hiljaa tässä huoneessa. Ja tätä siis tiedossa useampi kuukausi. Eniten kuitenkin vaivaa ikävä. Pääsisinpä jo pian kotiin.

Kiitos Olgalle, Jarnolle, Tapiolle, Suville, Tepolle, Rekolle ja Rasmukselle vieraanvaraisuudesta. Teidän ansiostanne Keith näki suomalaista elämää, ja saimme tutustua muuhunkin kuin Riihimäkeen. Kunhan täältä taas pääsen Caledoniaan ja työluvan saatuani työnhakuun, saamme hankittua oman kämpän, jonne olette hyvin tervetulleita (kunhan muistatte tuliaisruisleivät!)!

1 kommentti:

Tapio kirjoitti...

oli tosi nastaa olla turistiopas! :D ikävää että joudut venailemaan takas pääsyä. no positiivista sentään, että tässä ehditään nähdä sitten vielä. eli tervetuloa joku viikonloppu hkiin kyläilemään. ja varmaan tullaan sit koko kööri riksuunkin. ollaan yhteyksis! -tapio