keskiviikko 12. joulukuuta 2007

Takaisin työelämään

Toivottavasti! Kyseessä ei (todellakaan!) ole biokemiaan liittyvä, vaan kuutamokeikka pesulassa. Pääsen siis pesemään rakastajattarien huulipunatahroja kauluksista ja veriroiskeita mafiosojen pikkutakeista minimipalkalla! Urakehitykseni on kerrassaan mahtava. Tärkeintä mulle tässä vaiheessa on kuitenkin ansaita edes vähän omaa rahaa, tutustua muihinkin ihmisiin kuin Keithin perheeseen (varsinkin kun velipoika viettää suurimman osan ajasta huoneessaan tietokonetta pelaten ja äitee joko tiskaa astioita, jotta ne eivät vaan ehdi olla tiskipöydällä 5 minuuttia kauempaa tai on päiväunilla), ja saada edes vähän vaihtelua tylsiin päiviin (niin, pyykinpesu ja tiskaaminen eivät oikeastaan riitä aktiviteeteiksi). Mielestäni Keithin palkka ei ole minun rahaani, joten tuntuisi ihanalta saada omaa rahaa.

Flunssakausi on aluillaan jokatalviseen tapaansa. Täälläkin, kuten Suomessa, on valloillaan se harhakäsitys, että influenssarokotus jotenkin suojaisi flunssalta. INFLUENSSAN AIHEUTTAA IHAN ERI VIRUS! Telkasta voi seurata flunssaraportteja, joissa kerrotaan flunssan levinneisyydestä eri kaupungeissa. Kaupasta voi ostaa nenäliinoja, jotka tappavat bakteerit ja virukset. Ne kuolevat alle 15 minuutissa nenäliinaan joutumisen jälkeen. Miten kätevää. Estetäänkö näin roskakorin flunssatartunta? Vai roskisdyykkarin? Täällä suhtaudutaan melkoisen hysteerisesti flunssaan, ja aika moneen muuhunkin asiaan. Tiet pidetään sulina talvellakin, ettei vaan kukaan liukastu. Suolaa, suolaa, suolaa vaan teille, lumi sulaa ihanaksi suolalitkuksi ja pilaa kengät ja autot. Mutta eipähän kukaan ainakaan liukastu.

Olen tehnyt aktiivisesti kaikenlaisia testejä Facebookissa. Olen saanut tietää olevani parsa, Severus Snape, Josef Stalin, Hera/Juno, halpa olut, ja että minun pitäisi asua Japanissa tai New Yorkissa. Mitä tekisinkään elämälläni ilman näitä tietoja.. Luultavasti kuvittelisin edelleen olevani kurpitsa, Harry Potter, Adolf Hitler tai kenties lasillinen konjakkia.

1 kommentti:

Whissana kirjoitti...

Haha, nauroin taas ihan kipeana sun jutuille :D Ihanaa kun Ma-Ju kirjottelee blogia. Unohdit mainita etta ajanvietteeksesi myos pelaat virtuaalista pasianssia ja karsivallisesti kuuntelet kuinka selitan ummet ja lammet ihmissuhteistani. Draamaa riittaa! :D
Ihana Maiju!