tiistai 5. helmikuuta 2008

21 senttimetriä

Ihannelukema. Moni nainen on joskus sen kokenut, mutta iän karttuessa sentitkin venyvät. Telkassa kerrottiin, että ihannevälimatka solisluun pallukasta nänniin on 21 senttiä. Jos välimatka on pidempi, tissit ovat auttamattomasti rupsahtaneet. Tai niin, voihan asiaa auttaa kirurgisesti. 21 senttiä on kuulemma sellainen hyvä ja 17-vuotiaan terhakka solisluu-rinta-välimatka. Ja sitten mittaamaan.. Minä mittasin jo. Oli ihan pakko, en voinut itselleni mitään.

On todella käsittämätöntä, miten moni ajaa täällä autoa kännissä. Lauantaina eräs asiakas pysyi hädin tuskin pystyssä. Hän laittoi pyykit koneeseen, ja lähti ilmeisesti dokailemaan vähän lisää siinä odotellessa. Maanantaina hän sitten havahtui ihmettelemään, että mihin ne pyykit jäivätkään.. Eikä tämä mies ollut lauantai-illan ainoa juoppoasiakas. Miten ihmiset saataisiin reippaammiksi, jotta he voisivat kävellä baariin? Tai miten ihmiset opetettaisiin ottamaan taksi kotiin, jos ei baarista huvita lähteä tallustelemaan kohti kotia. Normaali puhe ei tehoa, joten vakuuttavampi käännytyskeino olisi nyt tarpeen. Halolla päähän, hypnoosia, vai kenties TV-mainoksiin piilotettuja viestejä, jotka saavat ihmiset järkiinsä?

Kaikkien aikojen paras (ja ainoa sietämäni) romkom (romanttinen komedia), Dirty Dancing, on tanssahdellut mielessäni viime aikoina. Telkassa on soitettu tämän legendaarisen elokuvan musiikkia, joten 80-luvun takaumat ovat valloittaneet alitajunnan. Muistan, miten Annilla näkyi joku leffakanava vuonna kivi ja tikku. Katsottiin DD, ja olin vakuuttunut, että elokuva oli paras ikinä. Se on vieläkin hyvä, joskin elokuvamakuni on hieman kallistunut draaman puolelle sitten 80-luvun olkatoppausromanssien. Hungry eyes!

Kuulen jo kevään lähestyvän. Osaksi ehkä siksi, että täällä on taas kovin lämmintä, mutta myös siksi, että päivät ovat jo selvästi pidentyneet. Kesälomasuunnitelmia on monenlaisia, enkä malta odottaa niiden toteutuvan. Suomeen ei tieni vie tänä kesänä, vaikka kyllä pitäisi. Lentoliput ovat liian kalliita osa-aikaispyykkärille. Toivottavasti ensi jouluna tai keväällä näen taas suomalaisia, rehellisiä ja myrtsejä ihmisiä. Tänä kesänä suunnitelmissa siintää New York ja Blue Mountain. Eli joku mäennyppylä, jonka lähistöllä on kivoja vuokramökkejä. Ja mikä tärkeintä, mökeissä on SAUNA! Pääsen vihtomaan kanadalaisten luulot pois. Uimapuku päällä tietenkin, eihän täällä nyt alasti voi.. Joku voi nähdä.. Kuukunen tai pöllö..

3 kommenttia:

Whissana kirjoitti...

Ihanaa, uusi Maijumaailmalla on taas ilmestynt. Naa blogit aina piristaa mun paivaa niin! :D

New York! I'll be there! :D Meillakin on taalla muuten sauna kuntosalilla. En ole kuitenkaan koskaan kaynyt siella koska siella ei saa heittaa loylya. Californian lain mukaan kun on kiellettya heittaa vetta sahkokiukaalle.. Sahkolaite ja vesi kun ei saa olla samassa tilassa koska se voi olla vaarallista.. ihmetyttaa tosin etta mitenka esimerkiksi vesikattilan on laillista kiehua yli sahkoliedella? Ehka juuri siita syysta taalla suositaankin enemman kaasuhelloja. Hmm.. Olen nahnyt ihmisten menevan kuntosalin saunaan lenkkarit jalassa lukemaan lehtia jne.. aika erikoista.. en ole varma onko niilla viela iPoditkin korvilla mutta jos nain on niin en ole ollenkaan yllattynyt.

Tallaista talla eraa, toivottavasti sulla on mukavaa pyykkaamassa, jutellaan piakkoin onlinella. :)

marcoolio kirjoitti...

Any U.S. citizens here to comment the following? My friend was in states (Georgia) a while ago. He was drinking in a bar with a local fellow who drove him there. Well my friend decided to walk to his nearby hotel (some 300 m / 1000 feets). His mate drove home. They had drunk quite a lot of alcohol. Here is the funny (?) part. My friend got stopped by police officer when hi was walking to his hotel. The officer asked him, what he was doing walking there... After my friend had explained he was just walking to his hotel, the officer arrested him for loitering and walking while intoxicated. He spent the night in jail and his friend had to pay the bail to get him out. So it is obviously better to drink and drive than to drink and walk in U.S... Grazy world.

Maiju kirjoitti...

Sounds like something that really could happen in US/Canada. It's weird to people here if someone doesn't drive home, and police might get suspicious. It is crazy, and stupid, but it doesn't seem to bother people here. They think it's perfectly ok to drive back home when you're drunk. I'm glad we were brought up to be smarter than that!