keskiviikko 12. maaliskuuta 2008

Kannattaa valittaa

Lehdessä kerrottiin tänään tutkimuksesta, jonka tulosten perusteella valitus kannattaa. Jos on aina iloinen ja tyytyväinen ulospäin, paha fiilis patoutuu sisälle ja jossain vaiheessa laukeaa masennuksen puhkeamisena. Lehdessä kehoitettiin reilusti valittamaan mm. vallitsevasta säätilasta (minua ei lumi haittaa, joten en valita), bensan hinnasta (evvk) ja Leafsien huonosta menestyksestä jääkiekossa (evvvk). En siis oikeastaan halua valittaa tyypillisen kanadalaisen tavoin, mutta ei hätää! Keksin kyllä jatkuvasti asioita, jotka ärsyttävät. Valitus ei siis todellakaan ole loppumassa.

Jopa minunlaiseni realisti välillä ihmettelee, mistä asioista ihmiset voivatkaan valittaa. Anoppi esimerkiksi oli kovin tohkeissaan kesäaikaan siirtymisestä. Se kuulemma sotkee unihäiriöisten päivärytmin totaalisesti ja vaikeuttaa pikkulasten vanhempien elämää sotkemalla lasten unirytmin. Niin, onhan se ihan kamalaa siirtää kelloja tunnilla eteenpäin, vähemmästäkin sekoaa polla. Mitä jos saman tien muutetaan kaikki maailman kellot samaan aikaan, ei sitten tarvitse kenenkään kärsiä jetlageista sun muista. Anoppikin voisi turvallisesti matkustaa vaikka Quebeciin.

Yritin ilmoittautua spinningkurssille, mutta ilmeisesti en voi osallistua, koska en ole jumppaohjaaja. Enkä ole suorittanut ensiapukurssia. Kumma juttu sinänsä, en ole ennenkään luennoilla käydessäni tarvinnut ensiaputaitoja tai erityistä vakuutusta. Lisäksi ainakin puolet kuntosalin jumppaohjaajista ovat järjettömän huonoja, mutta siis ilmeisesti tarpeeksi päteviä osallistumaan kurssille. Blaah. Tahtoooooooooooooooo kurssille.

Ei kommentteja: