torstai 10. huhtikuuta 2008

Väestöstä luku- ja kirjoitustaitoisia on noin 10%

Tai ehkä pitäisi sanoa, että pesulan työntekijöistä 10% osaa sekä lukea, kirjoittaa, että laskea. Työntekijöitä on noin 10, eli minä edustan laskutaitoista populaatiota ainoana lajissani. Miksi näin mollaan työkavereitani? Koska väite on totta! Faye esimerkiksi luulee, että kello puoli kahdesta kello varttia vaille ysiin on kahdeksan tuntia. Mietitäänpä.. 13.30-20.45. 1.30 PM-8.45 PM. Mahtuuko väliin 8 tuntia? Mahtuuko oikeasti? Ei.

Tahtoisin repiä nämä kokolattiamatot helvettiin ja polttaa ne roviolla. Anoppi tuskin pitäisi loistoideastani, ja kieltämättä lastulevy paljaan jalan alla ei välttämättä tunnu kivalta. En koskaan todellakaan uskonut, että tulisi ikävä Kuohukujan keltaiseksi auringossa kulottunutta muovimattoa. Nyt on ikävä. Jopa niitä edellisen asukkaan ilmeisesti haarukalla mattoon iskemiä reikiä.

Olemme viime päivinä testanneet anoppia. Olemme Keithin kanssa käännelleet koriste-esineitä täällä kotona, tarkoituksenamme tarkkailla miten pian esine palaa lähtöasentoon. Useimpien esineiden kohdalla takaisinkääntöaika on ollut alle vuorokauden luokkaa, mutta telkan päällä oleva koristelintu on ollut jo kaksi päivää väärässä asennossa. Luultavasti lopulta tämä harmiton leikkimme johtaa anopin totaaliseen pimahtamiseen, mikä johtaa puutarhatonttukokoelmaan, mikä johtaa unettomiin öihin (puutarhatontut ovat läpeensä pahoja!), mikä johtaa sekoavaan Maijuun, mikä johtaa entistä sekavampiin blogiteksteihin.

Tajusin tällä viikolla Rakastavani. Ja olevani Rakastunut. Olo on onnellinen ja onnekas, mutta koska olen realisti (pessimisti on niin kovin negatiivinen sana, etten millään voi käyttää sitä tässä yhteydessä), pelkään tietysti menettäväni tämän tunteen. Suosittelen kuitenkin rakkautta ja onnellisuutta kaikille, niiden voimalla minäkin täällä punaniskojen seassa porskutan!

1 kommentti:

Whissana kirjoitti...

Ihana blogi :) vaikutat vahan seonneelta, mutta silla lailla hyvalla tavalla onneksi. Olen onnellinen sun puolesta etta olet Rakastunut koska se on ihanaa.

Lahetan sun synttarilahjan pikapuoliin. Se on siis 2008-vuoden syntymapaivalahja.. katsotaan minka vuoden syntymapaivaksi se ehtii ;)