tiistai 17. kesäkuuta 2008

Lakeuksilla

Täällä sitä ollaan, latomerten keskellä. Aaken rippijuhlat (sekä kastejuhlat) olivat ja menivät ihan mukavasti. Tänään edessä ikäviä takaumia mieleen tuova valokuvaus. Ei siis riittänyt, että 12 vuotta sitten jouduin omaan rippikuvaani, tänään joudun uudelleen salamavaloihin sisaruskuvan merkeissä. Olemme Aaken kanssa lähestulkoon yhtä innokkaita olemaan valokuvissa, joten saa nähdä mitä iltapäivä tuo tullessaan.

Täydensin eilen suomalaisen musiikin kokoelmaa Anttilan levyosastolla. Kanadassa levyt ovat kyllä halvempia, mutta jostain syystä valikoimiin harvemmin kuuluu Matti Nykäsen tai Anna Erikssonin tuotanto. Saatte ihan itse arvata, kumman artistin levyn oikeasti ostin. Suomalaista heviä Kanadasta saa kyllä, mutta se jää yleensä minulta ostamatta (Keithiltä ei). Saahan Limewirestä toki latailtua suomalaistakin musaa, mutta jos nyt kerran vuodessa kannattaisi artisteja ja oikeasti ostaisi levyn..

Juhannuksesta näyttää tulevan kylmä ja sateinen, mutta oikeasti, sadekin on juhlaa neljänkympin helteiden jälkeen. Koitan olla valittamatta!

1 kommentti:

Eija kirjoitti...

Tuota ajan kulumista ei meinaa millään välillä tajuta... muistan kun Aake syntyi ja jotenkin tuntuu että siitä ei voi olla niin kauaa... :)