tiistai 1. heinäkuuta 2008

Istuva Yoshi

Jostain syystä kaikkien intiaanipoikien nimi on Yoshi. Tai ei varmaan oikeasti ole, mutta siltä se kuulostaa kun äidit poikiaan kutsuvat. Ainakin kolme Yoshia olen jo bongannut, toivottavasti edes yhden nimi on oikeastikin Yoshi, Vihreä Dinosauruslapsi.

Johan selvisi, miksei Kanadassa ole roll-on-deodorantteja. Ne ovat niin 70-lukua, että! Näin kerrottiin muotilehdessä, joten uskottavahan se on. Miten me Suomessa ollaankaan niin jämähdetty seitkytluvulle? Inhottavaa roll-oneissa on myös se, että kainalot tuntuvat märiltä levittämisen jälkeen. Siis ainakin 2 sekuntia! Apua!

Tänään on Kanadan syntymäpäivä, jota ei kuitenkaan sovi kutsua itsenäisyyspäiväksi, sillä hallitsijahan on edelleen Iso-Britannian kuningatar. Päivä juodaan olutta, illalla katsotaan ilotulituksia. Liputuspäivä tämä ei erityisesti ole, sillä Kanadassa liputetaan joka päivä. Lienee ihmisten laiskuutta, eivät viitsi hinailla lippua ylös ja alas.

3 kommenttia:

Whissana kirjoitti...

Oletko varma etta se Yoshi ei olekin niiden jollain omalla kielella vaikka "poikaa" tai "rakasta" tarkoittava sana, niinkun taalla espanjaa puhuvat kutsuvat kaikkia poikia nimella "mijo" ja tyttoja nimella "mija". Jii lausutaan siis hoona.. Tuli vaan mieleen tuo kun on kieltamatta aika erikoista etta kaikilla intiaanipojilla on sama nimi, mutta onhan sekin tosin mahdollista.

Taalla on itsenaisyyspaiva perjantaina, kiva kiva. Se on mullakin nimittain vapaapaiva ja tarkoittaa pitkaa viikonloppua. Mulla ei tosin aikaisempien vuosien 4th of Julysta ole mitenkaan hyvia kokemuksia.. aina jotain tosi ikavaa on tapahtunut tai on ollut muuten vaan tylsaa. Koitan muuttaa sen niin etta tasta lahtien kaikki itsenaisyyspaivat olis iloisia. :)

Maria kirjoitti...

"Onneksi" olen deodoranttinatsi eli minulla on herkkä iho ja hikinen kainalo = yhdistelmä joka johtaa kalliisiin deodorantteihin. Apteekin hyllyltä kävin lähes kaikki läpi ennen kuin löytyi sopiva (näin siis Suomessa). Onneksi myös täällä myydään Vichyä, tosin se maksaa muistaakseni 16 dollaria. Auts! No maksaa paljon kyllä Suomessakin että ei sillä.

Maiju kirjoitti...

Kiitos vinkistä, Maria, kokeilen Vichyä kun noi Suomesta rahdatut Rexonat loppuu :)