keskiviikko 16. heinäkuuta 2008

Mustalaisverta suonissa

Mikähän siinä on, että aina pitää lähteä. Riihimäeltä tahdoin pois ja pian lukion jälkeen, Turkukin alkoi tuntua kertaalleen nähdyltä (vaikken oikeasti käynyt edes Linnassa kertaakaan, doh!) kuudessa vuodessa, ja nyt Caledonia polttaa jalkojen alla. Haastattelussa ensi viikolla ratkeaa, saanko oleskeluluvan, työluvan, oikean työpaikan, oman kodin, elämän! Ei siis ole minkäänlaisia paineita haastattelun suhteen.. Mustalaisverta lienee siis suonissani sen verran, että paikallaan pysyminen tuottaa vaikeuksia. Äidiltä perittyä, selvästikin. Äippä suunnittelee Riksun hylkäämistä ja muuttoa (entistäkin pienempään kylään) Hankoon! Loistavaa. Juuri tällä hetkellä minun tekisin mieli muuttaa Saksaan, vaikken oikein tiedä miksi.

Lihaksiin sattuu vieläkin sunnuntaisen treenin jäljiltä, ihanaa! Pitkästä aikaa tuntuu siltä, että on tullut urheiltua. Bootcampin lisäksi kesän urheiluohjelmassa on tennistä, vaikka kumpikaan meistä ei tiedä miten sitä pelataan. Ainoa tenniskokemukseni päättyi pallon osuttua täysillä keskelle otsaani, toivottavasti uusi yritys sujuu onnekkaammin.

Ostin tänään uuden hammasharjan, ja eilen vaihdoin lakanat. Puhtaat (valkeat??) lakanat ja uudet hammasharjat ovat kivoja asioita. Ah.

2 kommenttia:

Taru kirjoitti...

Siis mitä ihmettä: äitisi on muuttamassa Hankoon? Miksi?

Maiju kirjoitti...

Ei kai äippä ihan tosissaan oo vielä muuttamassa, mutta sanoi että kun eläkkeelle jää, niin voisi vaikka vaihtaa maisemaa. Mikäs siinä.