tiistai 23. syyskuuta 2008

Kaimani kaimaani

Viime keväänä joku Maiju Turusta meni naimisiin jonkun Saarisen kanssa, ja tahtoi muuttaa utu-tunnuksensa uuden nimensä mukaiseksi. Yhtäkkiä sähköpostini täyttyi kummallisista tiedotteista ja kutsuista tapahtumiin, joihin minulla ei ollut mitään yhteyttä. Oli Dare sitten antanut tälle Maijulle saman osoitteen kuin minulle, joten minä sain molempien Maiju Saaristen postit. Valitettavasti asia korjattiin melko nopeasti, enkä ehtinyt vastaanottaa meheviä juoruja sisältäviä sähköposteja. Turussa oli ennestään jo toinen Maiju Saarinen, joku vanha (minuakin siis vanhempi) mummeli, ja nyt ilmestyi kolmas. Ja minä kun luulin olevani Ainutlaatuinen.

Pesulan omistaja palasi pari viikkoa sitten kesälomalta, ja onkin paluunsa jälkeen käynyt jo pariin otteeseen huutamassa meikäläiselle työvuoron aikana. Huvittavinta on se, että asiakkaat ovat huutoa kuunneltuaan ehdottaneet minulle uuden työpaikan hommaamista ja päivitelleet sitä, miten Brenda alaisiaan kohtelee.

Uuden työpaikan hommaaminen on työn alla, ja toivottavasti jotain ilmaantuu pian. Elo anoppilassa ei ole onnellista. Yksityisyydestä ei ole tietoakaan, jopa suljettujen ovien takana käydyt keskustelut jotenkin päätyvät anopin korviin ja kommentoitavaksi. Ihan mitä tahansa en kuitenkaan ole valmis tekemään työkseni, esimerkiksi minulle ehdotettu duuni vohvelitehtaassa ei juurikaan kiinnosta. Ai miksi? Johan kynttilätehtaassa opin, ettei tehdastyö ole tie onneen. Myöskään 12-tunnin työvuorot eivät hirveästi kiinnosta. Saa nähdä joudunko nöyrtymään ja päädynkin labraduunin sijaan mäkkiin purilaisia grillaamaan No Neckin kaveriksi (No Neck on kaikkien täällä Caledoniassa tuntema mäkin työntekijä, jolla ei, kuten nimestä voi päätellä, ole kaulaa).

Hei, onko kukaan oikeasti ostanut New Kids On The Blockin uutta levyä? Ensimmäinen suosikkibändini oli NKOTB, mutten ole vakuuttunut bändin erinomaisuudesta 2000-luvulla. Nehän on niin vanhojakin jo.. Comebackit ovat sitäpaitsi aina vähän epäilyttäviä, paitsi jos Tehosekoitin päättää palata rokkaamaan.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kaimaani kuittaa ja pahoittelee aiheuttamaansa häiriötä! ;-)

Kiitos hauskasta ja avartavasta blogista. Minäkin olen aina luullut että kanadalaiset ovat sympaattista ulkoilmakansaa, jotka vaeltelevat suurissa metsissään lumikengillä talvet ympäri, ja kesäisin poimimassa karhunvatukoita...

Ja ennenkaikkea, kiitos kun olet viitsinyt kiltisti lähettää harhautuneet postini oikeaan osoitteeseen. Valitettavasti saatat joutua niiden kohteeksi edelleenkin, kaikki eivät muistutuksista huolimatta tunnu oppivan, että etunimi.sukunimi-osoite ei välttämättä toimi oikein. Jos viitsit ilmoittaa mulle etanapostiosoitteesi meilillä, niin laitan vaikka salmiakkia tulemaan vaivanpalkaksi!

terveisin maiju.m.