maanantai 29. syyskuuta 2008

Kauniita taloja, mutta liian kaukana.. kaikesta

Hagersville on noin 10 minsan ajomatkan päässä Caledoniasta, ja halvempien asuntojen toivossa moni asuu siellä, eikä Caledoniassa tai muualla lähempänä Hamiltonia. Tarjolla on kauniita tiilitaloja, ja sopuhintaan. Monen mielestä kannattaa asua kauempana kaupungin hälinästä, ja ajaa töihin yli puoli tuntia. Minä mielummin asuisin kaupungissa työpaikan ja palvelujen lähellä. Ei siis kaunista tiilitaloa Maijulle, mutta enpä niin puutarhassa kykkimisestä välitäkään. Yrttiruukku parvekkeella riittää.

Olen niin innoissani Halloweenista, etten malta odottaa kurpitsalyhtyjen tekoa ja naamiaisia. Aion pukeutua Hämähäkkimieheksi, sillä perinteinen noita ei kiinnosta, ja vampyyrikin olen ollut jo niin monta kertaa. Hämispuku ei ole järin imarteleva, mutta saanpa olla supersankari edes yhden illan ajan. Vielä kun kehtaisi mennä kiertelemään ovelta ovelle karkkien toivossa.. Nam nam.

Suomen kouluissa on varmaan melko pelottavaa olla tällä hetkellä. Jenkeissä (ja kai täälläkin) ammuskelut liittyvät jengitoimintaan, mutta suomalaiset nuoret tuntuvat olevan vihaisia yksin, ja ainoa keino purkaa vihaa on teurastaa koulukavereita. Vihaisia ja sisäänpäinkääntyneitä suomalaiset ovat varmasti aina olleet, mutta entisaikaan henki lähti vain ahdistuneelta ihmiseltä itseltään. Ollaanko tässä nyt sitten siirtymässä itsemurhapommittajien tasolle, mukana viedään niin monta pahaa ihmistä kuin voidaan? Joku fiksumpi tietänee vastauksen siihen, miksi kouluampujat ampuivat. Minä tiedän vaan sen, että bakteerit eivät ammu, eivätkä tahallaan tapa ketään. Ne vain koittavat elää ja syödä ja lisääntyä, ilman taka-ajatuksia. Ja lapset muka ovat viattomia! Eivät todellakaan ole, bakuihin verrattuna.

1 kommentti:

Whissana kirjoitti...

Ma aion olla Halloweenina keiju. Tosin se ei ole kauhean karmeaa eika pelottavaa teeman mukaisesti, mutta useimmat naispuoliset ei kai sita noudata muutenkaan. Syy keijukaisuuteen on nimittain se etta olen sattunut joskus jostain ihmeellisesta hetken mielijohteesta ostamaan itselleni kimaltelevan violetin pitkahihainen harsopaidan. Se sattuu viela olemaan silla tavalla erikoisesti leikattu etta siita roikkuu hihoista ja sivuista sellaiset pitkat helmat. Niin, en todellakaan tieda mita olen silloin ostohetkella ajatellut, mutta kertaakaan en ole sita misaan pitanyt, tajuttuani etta se nayttaa ihan keijukaisasulta. Paatin siis jo kauan sitten etta sita vartenhan se onkin siis mainio, ja olen sailyttanyt sita kaapissani Halloweenia varten. Mulla on onneksi viela parin vuoden takainen variin sopiva taikasauvakin ja suippokorvat. Nyt olenkin siis lahinna koittanut loytaa hyvia siipia itselleni. Lupaan ottaa valokuvia niin etta voin sitten nayttaa kuinka keijuiluni onnistui Siihen on enaa kuukausi. :D