maanantai 8. syyskuuta 2008

Valheita ja liharuokia Kitchenerissä

Keithin serkun hippihäät olivat ja menivät. Morsian oli ajellut kainalokarvansa kaikkien helpotukseksi, mutta siihen kauneudenhoito sitten loppuikin. Kaikki toki kehuivat morsiamen kauneutta, kuten tapoihin kuuluu. Vasta lauantaina tajusin, että kyseessä todellakin on vain opittu tapa, jolla ei ole mitään tekemistä totuuden kanssa. Morsian tursusi melkein ulos mekostaan, mutta silti kaikki ihastelivat hänen kauneuttaan (paitsi minä, en ole koskaan pystynyt valehtelemaan ulkonäköasioista). Reilu vuosi sitten kaikki seitsemän häävierastamme kehuivat, miten kauniilta minä näytin. Vuoden elin siinä harhaluulossa, että todellakin olin nätti morsian. Lauantaina tajusin, että olinkin vain morsian.

Suunnitelma B häiden varalle oli kipaista mäkkiin kala-aterialle. Ihmetyksekseni minun ei tarvinnut toteuttaa suunnitelmaa, vaan pärjäsin mainiosti häätarjoilujen varassa. Lähinnä nestemäisten, mutta oli tarjolla jotain salaatintapaistakin. Isovanhemmat paheksuivat jälleen lihansyömättömyyttäni, ja kaiken muun suvaitsevaisuuden keskellä ruokavaliorasismi tuntuu oudolta. Perhe rakastaa kai kinkkujaan, porsaankyljyksiään ja kalkkunoitaan niin paljon, että kalapuikoille ei löydy tilaa ruokapöydässä. Tosi modernia!

Häiden varjolla sain viikonlopun vapaaksi töistä, ja se tuli tarpeeseen. Meillä oli kerrankin mahdollisuus viettää aikaa yhdessä Keithin kanssa. Häiden lisäksi kävimme Toronton eläintarhassa (mahtava paikka!!), päivällisellä, ja viralliset paperihommatkin tuli hoidettua. Minulla on nyt SIN, sotun tapainen tunnus, jonka tarvitsen työntekoon. Nyt tarvitaan enää työ, jota tehdä. Siis oikea työ, ura, ei kakkakalsarinpesutyö.

1 kommentti:

Whissana kirjoitti...

Hahhaha.. :D Mahtavaa luettavaa! Nauroin niin kovin!

Luulen hei etta tuohon lihansyomattomyysnuhteluun sisaltyykin salaisesti joku huono omatunto niiden taholta joita asia jotenkin hetkauttaa. Muuten en oikein kasita miksi niita se mitenkaan vaivaisi. Ehka vaan vertailevat itseaan suhun ja tuntevat huonommuutta kun eivat voi sanoa samaa, tai mitaan vastaavaakaan, itsestaan.

Pidan sulle peukkuja etta loydat sopivia toita! Jutellaan pian messengerissa! Haleja!