perjantai 14. marraskuuta 2008

Kiitos loistoideasta!

Kaimani keksi loistavan idean seuraaviin sukujuhliin. Kiitos! Löysin kivan papuporkkanatomaattipatareseptin, ja jos se osoittautuu maukkaaksi, teen sitä litrakaupalla muidenkin maistettavaksi vaikkapa pääsiäisenä! Jostain syystä olen melko varma, että päädyn yksin syömään herkullista kasvisruokaani, mutta ehkä käänteistuputus toimii vihjeenä niille, jotka mulle aina lihaa yrittävät syöttää. Äiti näki sopivan tilaisuuden tulleen, kun kerroin suvun käännytysyrityksistä, ja lähetti artikkelin kasvissyöjien aivojen kutistumisesta. Uskokaa jo, käännytys ei tehoa!

Lento Suomeen on varattu ja maksettu. Tällä kertaa vaihdan konetta New Yorkissa, harmi vaan ettei lentojen välillä ole aikaa (ei kyllä olisi energiaakaan) tutustua kaupunkiin. New York on yksi harvoista kohteista USAn puolella, joihin tahtoisin matkustaa. Toisaalta olisi kiva käydä jossain Teksasin syrjäkylän kuppilassa tapaamassa oikeita punaniskoja, joilla ei hampaita ole ollut sitten 9. syntymäpäivän, jos silloinkaan.

1 kommentti:

Whissana kirjoitti...

Join vetta ja soin peanut butter cupseja tata sun juttua lukiessani ja vetaisin vedet vaaraan kurkkuun kun kuulin kuinka aitisi lahetti sulle artikkelin kasvissyojien aivojen kutistumisesta. No voi lol! :D
Ihan paras juttu taas pitkaan aikaan. Mun pitaisi vierailla sun sivulla paljon useammin! :D

Annina