tiistai 9. joulukuuta 2008

Laihdutuskuuri

Viime talvena anoppi oli ripulin kourissa useamman kuukauden. Lihakset kuihtuivat, nahka roikkuu, mutta kovasti hän kehuu kaikille, miten ripuli kätevästi pudotti painoa yli 10 kiloa! Viime viikolla anoppi sai jostain oksennustautitartunnan, ja toivuttuaan taas kehuskeli laihtuneensa 2 kiloa taudin avulla. Korjatkaa jos olen väärässä, mutta olisko tää nyt kuitenkin aika huono tapa pudottaa painoa? Jostain syystä pidän mielummin ylimääräiset kiloni kuin olen 3 kuukautta ripulissa.

Sunnuntaina on edessä lähtö Suomeen. Keithiä tulee ihan hirveä ikävä, mutta muut perheenjäsenet jätän mielelläni taka-alalle edes pariksi viikoksi. Ehkä ne oppivat kahden viikon aikana taianomaisesti niistämään nenänsä ja olemaan aktiivisia! John tosin todistetusti täytti työpaikkahakemuksen viime viikolla, mutta se taitaa odotella uutta motivaatiohuippua kirjoituspöydällä pölyä keräten. Jos sitten ensi vuonna..

Vuosi vaihtuu yllättävän pian. Uutta vuotta juhlistan Kanadassa, toivottavasti terveempänä kuin viime vuonna. Tiedossa on isot bileet ja tynnyreittäin olutta. Viime vuonna katselin telkasta New Yorkin uudenvuodenviettoa, tällä kertaa toivottavasti pääsen itsekin bilehileeksi. Eipä Riksussa mitään tekemistä olisikaan vuodenvaihteessa, joten joulu Suomessa ja uusi vuosi Kanadassa-suunnitelmani hyödyntää molempien paikkojen parhaat puolet. Hyvä mä!

Ei kommentteja: