perjantai 27. helmikuuta 2009

Penaalin terävin lyijäri

Jos penaali on pesula, jossa työskentelen, terävin lyijäri olen minä. Ehkä en ihan superterävä minäkään, mutta työkaverini ovat niin dorkia, että Liikuupperikin yltäisi terävämmälle tasolle. Voitteko kuvitella, työtoverini epäonnistui sananetsintätehtävässä. Kyseessä on siis laatikko täynnä kirjaimia, ja sieltä seasta pitää etsiä tietyt sanat. Jäljelle jäävät, käyttämättömät kirjaimet muodostavat sanan, tai joskus jopa lauseen. Työtoverini epäonnistui tässä epäilemättä hyvin helpossa tehtävässä. Millaisia turvenuijia täällä päästetään peruskoulusta läpi?

Helmikuun lähestyessä loppuaan olemme edelleen jumissa anoppilassa, joka on pikkuhiljaa muuttumassa bordelliksi. Johnilla oli viime yönä täällä seuranaan kaksi naista. Mikä mahtaa naisia kiinnostaa työttömässä, kunnianhimottomassa luuserissa?

Keithin työpaikalla on jääkarhu. Siis oikeasti, tämä ei ole niitä tarinoita, missä väitetään jokaisella suomalaisella olevan lemmikkiporo tms. Me menemme salaa vilkaisemaan sitä. Toivottavasti sitä saa halata!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mua kiinnostaisi kuulla lisää tuosta epäonnistumisesta. Miten siinä edes voi epäonnistua?!? Ei tajua.

Taru

Maiju kirjoitti...

Ilmeisesti epäonnistuminen on yllättävän helppoa. Etsitään kaikki sanat, ja jäljelle jäävistä kirjaimista pitäisi muodostua joku lausahdus. Jos sanat on etsitty väärin, piilotetussa lauseessa ei ole mitään järkeä. Sitä en sitten tiedä, miten sanat voi löytää löytämättä niitä oikeasta paikasta.

Anonyymi kirjoitti...

Sehän voinut tehdä jotenkin alhaalta ylös ja sivulle. Tai jotain. Joskus sanoja löytyis myös noin.. :)

Taru