tiistai 31. maaliskuuta 2009

Babyshower - osa 2

Elämäni ensimmäinen, ja toivottavasti ainakin tämän vuoden viimeinen, babyshower on nyt koettu. Siellä oli niin tylsää, että jos tarjolla ei olisi ollut maukkaita hedelmiä ja kasviksia, olisin luultavasti juossut kirkuen ulos. Bileet sinänsä ovat varmasti tuoreelle äidille hyvinkin hyödylliset, hän sai lahjaksi paljon vauvanvaatteita ja muuta vauvasälää. Vieraan kannalta juhlat olivat supertylsät, ellei sitten satu pitämään vauvalle lepertelystä ja seuraleikeistä (etsi englanninkielisiä vauvoihin liittyviä sanoja.. en tiedä ko. sanoja edes suomeksi, prkl!). Puolet ajasta katselimme, kun äiti avasi lahjojaan. Mikä voisikaan olla mielenkiintoisempaa!

Istuin juhlissa tytön vieressä, joka ei vielä ole raskaana, mutta joka on päättänyt saada 2 poikaa. Neiti J on kuulemma jo ostanut söpöjä (poika)vauvanvaatteita aikamoisen kasan tulevaisuutta ajatellen. Olenkohan nyt kokonaan jäänyt kehittymättä tällä alueella, sillä mieleeni ei ole vielä koskaan tullut lähteä shoppailemaan vauvanvaatteita. Minä itsekäs typerys olen ostellut vaatteita vain itselleni.

Tein eilen Facebookissa testin, joka oli viallinen. Se väitti, että minusta tulee neljän lapsen äiti. Pitäisi ehkä haastaa testin tekijä oikeuteen valheellisen tiedon levittämisestä ja pelottelusta. Testin mukaan "rakastan lasten kanssa touhuamista". Jep jep. Jos touhuamiseen sisältyy elmukelmua, niin toki.. Jotkut lapset ovat toki mielenkiintoisia ja hauskoja, mutta eivät kaikki. Eiväthän kaikki aikuisetkaan ole ihania ja kivoja, miksi siis kaikki lapset olisivat.

Ostin ihanaa vaaleanpunaista kynsilakkaa. Viimeiset 4 päivää olen ihaillen tuijotellut kynsieni kaunista väriä. Tästä voitte päätellä, että tylsää on.. Aurinko sentään paistaa, se piristää (ja kynsilakkakin näyttää ihanan kimaltelevalta auringonvalossa).

Ei kommentteja: