torstai 12. maaliskuuta 2009

Gladiaattorit

Ilokseni täällä näytetään telkassa joka arki-ilta vanhoja American Gladiators-jaksoja kiharaiselta 90-luvulta. Joka jätkällä on kunnon takatukka, joka misulla kiva permis. Ja kaikki gladiaattorinaiset näyttävät yllättäin miehiltä! Ei me mitään anabolisia steroideja olla käytetty, ääni madaltui ihan itsestään ja unohdin aamulla sheivata nää viikset.. Ihan luonnollisia eivät ne miehetkään kyllä ole, järkyttäviä lihajärkäleitä, eikä alle 150-kilosia taida joukossa olla yhtään. Ja vaikka amerikkalaisesta ohjelmasta onkin kyse, kilot tällä kertaa eivät ole kertyneet hamppareita syödessä.

Kiitos kirjeestä, Soile. Se antoi paljon ajateltavaa. Vastaan varmaan pian, sillä ei täällä paljon muutakaan tekemistä toistaiseksi ole. Mitä nyt vähän jumppailen ja paheksun laiskoja kanadalaisia. Paheksunta tosin pitää minut kohtalaisen kiireisenä, sillä täkäläiset ovat uskomattoman laiskoja. Kuin tieteisnovellista!

1 kommentti:

Soile kirjoitti...

Hauskaa, että kirje tuli perille ja vielä näin (no suhteellisen) nopeasti! Pahoittelen vielä, että sen kirjoittamisessa kesti niin kauan. Yritän parantaa seuraavalla kerralla. :)