maanantai 23. maaliskuuta 2009

Hik!

Hikka on maailman raivostuttavimpia asioita vastatuulen ja niiskutuksen ohella. Siis kun se osuu omalle kohdalle. Yhdessä vaiheessa minulle tuli aina alkoholia nautiskellessa hikka, se vasta olikin ärsyttävää. Yksi maailman hassuimmista asioista on hikka jollakulla toisella, ja tänään onkin ollut hassunhauska päivä juurikin tästä syystä. Johnilla on ollut hikka koko päivän. Haha. Vahingonilo rules.

Miksi varattu Maiju kiinnostaa miehiä? Muistan joskus 18-vuotiaana bailanneeni Hämiksessä Prinsessan kanssa. Olin sinkku ja hain seuraa, Prinsessa seukkasi eikä edes yrittänyt luoda kontakteja. Miehet karttoivat minua kuin ruttoa, Prinsessa taas oli kiireinen koko illan hätistellään ihailijoita kauemmas. Nyt rouvashenkilönä miehet tulevat juttelemaan, joskus vähän liiankin sitkeästi. Juhannuksena minun, ei sinkkukaverini, kylkeen hymyttömyydestäni huolimatta (tai juuri sen takia?) eksyi komea suomenruåtsalainen. Pesulassa miesasiakkaat ovat toisinaan vähän liiankin kiinnostuneita juttelemaan säästä ja aksentistani, eivätkä tajua lähteä kotiin, vaikka pyykit on jo pesty. Voisiko joku selittää minulle tämän ilmiön? Onko varattu Maiju kiinnostava siksi, että miesten mielestä olisi jännää päästä kokeilemaan jonkun toisen miehen vaimoa? Oliko sinkku-Maijusta kenties huokuva epätoivo niin vastenmielistä, että se ajoi miehet pois? Onko varattu nainen kiinnostava siksi, ettei ole saatavilla? Taitaa metsästysvietti vieläkin ohjata miehiä.

Niles mussutti eilen kengännauhaa silmät ummessa ainakin 5 minuuttia. Se myös yritti kaivautua Johnin tyttöystävän kenkään. Taitaa meikäläisen siilillä olla jonkin sortin jalkafetissi.

Ei kommentteja: