tiistai 21. huhtikuuta 2009

Hyönteissyöjä vs. Jyrsijä

Järjestin eilen illalla ensimmäisen pieneläingladiaattoriottelun. Vein siis Nilesin tutustumaan Beniin, laitoin ne samaan häkkiin. Ben säikkyi kovasti ja piiloutui mökkiinsä, kun taas Niles koulukiusaajan tavoin söi Benin ruokaa, joi sen vettä, ja kakkasi Benin mökin ulko-ovelle. Lopulta Niles valtasi Benin piilopaikan ja ajoi marsun ulos kylmään ja pimeään maailmaan. Kävi siis kuten arvelinkin, siilini voitti ainakin ensimmäisen taistelun. On niistä piikeistä ja tylystä asenteesta jotain hyötyä.

Tahtoisin luoda oman supersankarihahmon seuraavaa Halloweenia varten. Tahdon, että asuun kuuluu viitta, mutta muita ideoita minulla ei vielä ole. Asun pitää tietysti olla taas tiukka trikoohaalari, mutta asun väri ja supersankaritarina ja -nimi ovat vielä työn alla. Hylättyjä nimi-ideoita ovat "Kojootti" (Coyote) ja H2O (asu olisi ollut sininen, mutta rintojen kohdalla olisi ollut kaksi valkoista läikkää, ne vetyatomit).

Ensimmäinen spinningohjelma on työn alla. On yllättävän vaikeaa (ainakin minulle) valita musiikkia ja suunnitella millaisia työosuuksia tunnilla pitäisi olla. Nyt ymmärrän, miksi ohjaajilla on sama ohjelma viikosta (ja joskus kuukaudesta) toiseen. Ohjaus on kuitenkin alkanut kiinnostaa, varsinkin pesulatilanteen käydessä yhä sietämättömämmäksi. Mun ekalla spinningtunnilla soi ainakin Metallica!

1 kommentti:

Eija kirjoitti...

Apulantaa vielä kehiin :) tai jotain muuta hyvää suomalaista musiikkia, eivät ainakaan voisi valittaa musiikin olevan 'kulunutta'.