perjantai 17. huhtikuuta 2009

Marsu ja mursu

Nilesin innoittamana (ja tyttöystävän vauvakuumeen hillitsemiskeinona?) taloon muutti tänään marsu. Johnin mielestä Niles ja Marsu voivat olla kavereita keskenään, mutta minä ajattelin järjestää siili-marsu-tappeluja lauantai-iltaisin ja myydä lippuja tapahtumaan kovaan hintaan. Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö Niles yhtä Marsua voittaisi. Niles sentään syö proteiinipitoista kissan- ja siilinruokaa, kun taas Marsu syö Johnin lautaselle jääneet kasvikset. Eilen Niles tosin maisteli vähän sandaalejakin, mutta pääasiassa sen ruokavalio koostuu kunnon gladiaattoreiden tapaan proteiinista.

Keksin alkuviikosta, mikä asia Kanadassa on paremmin kuin Suomessa. Täällä saa ravintolassa santsata limua niin monta kertaa kuin tahtoo, ilmaiseksi. Kanada on siis limuilijan paratiisi! Onhan täällä muitakin kivoja juttuja, esimerkiksi käpyjä narskuttaen syöviä oravia. Eilen pääsin kuuntelemaan oravan lounashetkeä, rouskutus kuulosti tosi hassulta. Karatesta innostuneiden kannattaisi tulla täältä hankkimaan musta vyö, se on ilmeisesti kovin helppoa. Olin eilen katsomassa vyökokeita, ja valtavista tasoeroista huolimatta kaikki kokelaat saivat ruskean vyön. Parin viikon treenauksella varmaan irtoaisi mustakin.

Vampyyri-Bettyn intiaanisukujuurista ei ole vieläkään todisteita, ja mielenkiinnolla odotan uutisia hänen väitteensä paikkansapitävyydestä. Ainoa mahdollisuus minun mielestäni Bettyn intiaaniperimälle on se, että Betty on albiinovampyyri-intiaani. Kenties ainoa lajiaan.

1 kommentti:

Whissana kirjoitti...

Mun mielesta sa voisit aivan yhta hyvin siis vaittaa etta sa oot Suomensukuisten alkuintiaanien perillinen, ja sun lappalaiset serkut edelleen asuu tiipiissa jne. Sa voit saada lisaa tyovuoroja.