tiistai 12. toukokuuta 2009

Tiedossa uusia valituksia!

Tiedättehän, miten yltiöpositiivinen olen, enkä koskaan valita mistään, varsinkaan työoloistani. Tiedossa on uusia työtovereita, asiakkaita ja tilanteita kahdella (!) rintamalla, joten materiaalia pitäisi riittää blogiin enemmänkin kuin tarpeeksi.

Sunnuntaina opetan ensimmäisen spinningtuntini ikinä. Olen jo valinnut musiikin ja ohjelman, nyt pitäisi vaan pystyä pyörtymättä opettamaan kokonainen tunti. Erikoistyöesityksestäni aikoinaan selvisin Fisun voimalla, ja sainpa vielä kiitosta esityksen laadustakin, mutta sunnuntaiaamuna klo 8 ei ehkä ole soveliasta vetää spinningtuntia kännissä. Vai onko? Musapuolella on tiedossa vähän suomalaista (HIM, Ville Valo, Husky Rescue ja yllätysartistina Darude) ja vähän hevimpää (Metallica ja Rage Against the Machine). Voisin olettaa, että minua pyydetään vaihtamaan musiikki seuraavaa tuntia varten.

Minua pyydettiin mukaan polkupyöräjengin aamuretkelle lauantaina. Joukko tosifillaristeja polkee porukalla joka lauantai, ja pääsen ainakin kerran kokeilemaan pysynkö vauhdissa mukana. En usko, että pysyn, sillä muilla on kilpapyörät, ja minulla on ruosteinen kasa, joka on joskus ollut polkupyörä. Sama se, pääsenpähän johonkin jengiin, ainakin hetkeksi! Vielä kun sais kivan jengilogolla varustetun nahkatakin..

3 kommenttia:

Whissana kirjoitti...

Hahahaha! Kerro sit mita ne sanoi sun musiikista. Ehka ne onkin positiivisesti yllattyneita suomimusasta jota eivat ole ennen kuulleet.. ehka.

Mun ehdotus on etta laitat sun normipyoraan moottorin niin pysyt vauhdissa. Sitten sa olet oikea moottoripyorajengilainen. :D

Maiju kirjoitti...

En sentään aio soittaa suomipoppia! Ultra Bra olis kyllä hyvä..

Kiitos moottoriehdotuksesta, ehkä lainaan ruohonleikkurista moottoria... Auton moottori taitaa olla vähän turhan iso.

Soile kirjoitti...

Onnea ja menestystä uudella urallasi! :) Minuakin vähän jännittää puolestasi, en koskaan osaisi pitää spinning-tuntia. Minusta on kyllä hauskaa, että erityislaatusi on siellä huomattu, olithan pitkään ainoita julkisesti ulkona pyöräileviä ihmisiä.