keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

Punaniskaporukkaa

Keithin pari kaveria kuuluvat punaniskoiksi luokittelemaani ihmisryhmään. Viime viikonloppuna pääsin todistamaan perunapyssyllä ampumista, siitä ei paljon punaisemmaksi voi niska enää muuttua. Kyseessä on itse rakennettu pyssy, jonka sisään tungetaan peruna ammukseksi, ja sytykkeenä käytetään pyssyn sisään suihkutettavaa hiuslakkaa. Hiuslakka sytytetään ja pum! Mitä perunapyssyllä (joka muuten on laiton) tehdään? Sillä ammutaan perunoita seinään, tai vaikka kivikasaan (Keithin kaverin naapuri ampui omaa autoaan perunalla, mutta ulkona oli pimeää joten en tiedä miten iso lommo auton kylkeen tuli). Samalla on suotavaa juoda olutta ja raapia persettä.

Mitä muuta jännää voi tehdä jos sattuu olemaan punis? Autotallissa/puutarhassa pidettävät bileet ovat suosittuja, ja taustalla soi tietysti kantrimusa (oks!). Parhaimmissa punisbileissä telkka on raahattu puutarhaan, ja sitä sitten katsotaan porukalla. Välillä käydään lämmittelemässä käsiä peltitynnyritulen äärellä. Vessaakaan ei tarvita, sillä puutarhassa on aina pari kivaa pimeää kulmausta sitä tarkoitusta varten. Keithin kavereilla on sentään vielä hampaat tallella, mutta eiköhän niistäkin pian päästä eroon. Punisten bileissä mukana bailaamassa ovat tietysti kaikki naapureista (iso)vanhempiin. Bileet yleensä päättyvät aamuiseen kantrilaulantakonserttiin, joka kivasti herättää naapurit uuteen päivään. Holy heck!

2 kommenttia:

Whissana kirjoitti...

Hahaa, ma haluaisin kokea tollaset kemut kerran! Tosin se yks kerta varmaan riittais. Ma luulen etta toi omalla tavallaan vetaa vertoja suomalaisten pussikaljailulle ja pimppirallin ajamiselle poppivehkeet pauhaen.. :D

Maiju kirjoitti...

Olet aina tervetullut ampumaan perunatykillä! Pussikaljailua voi sentään harrastaa tyylillä, kantrimusabileitä ei :P