lauantai 13. kesäkuuta 2009

Ylämäki, alamäki..

Viime perjantaina olin töissä pesulassa samaan aikaan kun paikan omistaja oli pesemässä pyykkejään. Tuolini oli hänen mielestään liian kaukana tiskistä, joten hän päätti ottaa puolet työvuoroistani pois. Mikäs sen reilumpaa! Keith raivostui saamastani kohtelusta, ja oli valmis sotaan. Ihana ritarini! Astuin kuitenkin ansaan eilen hakiessani palkkashekkiäni, ja jouduin kasvotusten omistaja-akan kanssa. Selvitimme asian, sain vuoroni takaisin, mutta vieläkään en saa edes minimipalkkaa.. Tähän on kuitenkin tyytyminen tällä erää.

Toinen ilouutinen kantautui korviini torstaina ollessani kukkakauppiaana. Paikan pomo kertoi, että kukkapulju suljetaan elokuussa. En ole varma, miksi minut palkattiin edes koko paikkaan, kun se aiotaan sulkea hyvin pian. Saan kuitenkin jatkaa saman katon alla olevassa leipomossa, ja se sopiikin minulle varmasti paremmin, sillä tiedän leivistä huomattavasti enemmän kuin kukista. Kukka on kukka, mutta leipä voi olla kokojyväleipä, ruisleipä, myslileipä, ohraleipä.. Minusta tulee siis kukkakauppiaan sijaan leipuri Hiiva, joka ei kylläkään asu Kumputiellä.

Spinningohjailu onkin tämänhetkisistä "ammateistani" mieluisin. Etukäteen ajattelin, että en pystyisi ohjaamaan spinningtunteja, mutta vaikka edelleen jännitän ohjaamista, se on aika mukavaa. Tiistaina yllätyin todella iloisesti, sillä tuntini oli melkein täynnä, ja yhdeksästä ihmisestä 6 oli aiemminkin ollut tunnillani. Eivät he kai tulisi takaisin, jos olisin ihan kamalan huono ohjaaja :) Enpä olisi koskaan kuvitellut pitäväni opettamisesta. Kerroin äidille pyöräilytunneistani, ja hän tahtoi varmistaa, että varmasti pidän kypärää päässä! Tuotin äidille pettymyksen kertoessani, että sisällä paikallani pyöräillessäni EN käytä kypärää.. Kumma juttu.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miksi ihmeessä et käytä kypärää spinning-tunneilla? Sähän voit vaikka pudota sen pyörän päältä :)

Kiva kuulla, että vaikka urasi floristina jää melko lyhyeen, on sulla silti jo uusi työpaikka tiedossa! ;D Kiva kiva!

Pesulan omistaja on ihan idiootti. Toivottavasti saitte hänet edes itkemään, edes ihan vähän.

-t

Whissana kirjoitti...

Ahhahhaahaha.. kylla kannattaisn pitaa pyorailykyparaa! Sa voit kompastua polkimeen ja kaatua ja menna mukkelis makkelis.. :D