torstai 13. elokuuta 2009

Myrskyvaroitus

Kirjoitettu 4.8.2009, mutta joku unohti julkaista tämän tekstin.. En tiedä kuka.

Ensimmäinen Kanadassa kokemani ukkosmyrsky hämmästytti, sillä suomalaiseen tapaan ukkonen ei ollut yhden pilven mukanaan tuoma satunnainen salama, vaan joka puolelta lähestyvä pilvimassa, joka toi tullessaan salamoita taivaan täydeltä. Tänään odotellaan taas ukkosmyrskyä, tällä kertaa ukkosen lisäksi saattaa olla tiedossa tornadojakin, tai ainakin tornadojen pikkuserkkuja. Voi siis olla, että kohta lehmät lentävät! Ainakin anoppi lensi, tai ajoi, muutamaksi päiväksi muualle, jes!

Eilisen vietimme muutaman muun ihmisen tavoin Toronton eläintarhassa. Reissu auttoi päätöksessäni olla hommaamatta lapsia. Myös asenteeni yksityisautoilua kohtaan muuttui entistä negatiivisemmaksi – ei oikeasti ole normaalia istua autossa kahta tuntia ajaen noin kahden kilometrin matkaa. Siellä sitä kuitenkin kiltisti istuttiin, mitä nyt menetin järkeni useampaan otteeseen.

Keith lupasi tulla huomiselle spinningtunnilleni. Saa nähdä miten äijän käy! Olen niinkin kiltti vaimo, että yritän valita häntä miellyttävää musiikkia tunnille mahdollisimman paljon, muista viis. Soitan toki melkein aina ainakin yhden Metallican biisin, mutta tällä kertaa pitänee jättää ABBAt ja 80-luvun Madonnat kotiin kokonaan. Tänään taas koin itseni ulkopuoliseksi spinningtunnilla, kun kaikkien päät nyökkyivät biisin tahtiin (”tätä mä kuuntelin yliopistossa” ja ”muistatteko kun tää oli maailman paras biisi”) kun taas minä en ollut ko. kipaletta koskaan kuullutkaan. Enkä kyllä mitään ollut siinä menettänytkään..

Ei kommentteja: