keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Pakolainen

Pakoilen siis anoppia täällä talossa, tunnen itseni pakolaiseksi. Tosin luultavasti oikeilla pakolaisilla on tätäkin kurjempaa, mutta ei ole kiva olla jumissa makuuhuoneessa, kun mieli tekisi mennä keittiöön.

Olin tänään menossa kickboxingiin, mutta supermestari Kim oli satuttanut selkänsä, joten tunti oli peruttu. Onneksi Kim hallitsee jujutsun ja kickboxingin lisäksi akupunktion salat, ja pystyy kuulemma helposti akupunktoimaan itsensä kuntoon huomiseksi. Varsinainen monitaituri on tuo Kim, ja kyllä ainakin fitnessasioissa näyttää olevan hyvin asioista perillä. Ilman hikeä ei tule tuloksia, ja harjoitella pitää usein ja tarpeeksi rankasti. Niinhän se on, ei juoksumatolla tai elliptisellä härvelillä hiljaa jammailu johda kovaan kuntoon, mutta toki on parempi kun ei mitään. Näin telkassa mainoksen pikkulasten kuntopyörästä, joka perustuu siihen, että telkkaruudun otukset liikkuvat sitä nopeammin mitä nopeammin tenava polkee pyörällään. Onko oikeasti tultu jo lastenkin kohdalla siihen, että ulkona on liian "vaarallista" pyöräillä, joten pyöräillään sitten olkkarissa telkan edessä?

Tänään kyllä meinasi pyöräily koitua meikäläisen kohtaloksi, kun joku idioottikusipää, joka oli pysähtynyt STOP-merkin kohdalle päätti, että hänellä on etuajo-oikeus minuun verrattuna, vaikka minä olin siis etuajo-oikeutetulla tiellä. Jarrutin liian myöhään, mutta onneksi hän ei osunut. Minun jarrutettuani ja pysähdyttyäni hän yritti taas ajaa ylitseni/minun ympäri, mutta jäinen tuijotukseni pysäytti hänen aikeensa. Ajokortti pois tuollaisilta idiooteilta, heti paikalla! Minä ajan tiellä ja noudatan autoja koskevia liikennesääntöjä. Autoilijat kovin harvoin ymmärtävät, etten ole jalankulkija, vaan pyörä on ajoneuvo. Voi kun olisi ollut kanttia heittää pyörä maahan ja hypätä konepellille hyppimään tasajalkaa ja huutamaan vttusaatanaa täyteen ääneen.

Toinen pelottava autoilu-uutinen oli se, että Keithin kaihista kärsivä isoäiti sai ajokorttinsa uusittua ties miten moneksi vuodeksi, vaikkei näe kirkkaasti eteen ollenkaan. Kuulin myös 104-vuotiaasta sedästä, jonka kortti juuri uusittiin neljäksi vuodeksi. Tämä kertonee mallikkaasti siitä, miten autoriippuvainen tämä yhteiskunta on. Surullista :(

Ei kommentteja: