maanantai 26. heinäkuuta 2010

Loma

Normaalit ihmiset pääsevät kesälomalla eroon työpaikasta, ottavat rennosti ja matkustelevat. Maijulla ei tänä kesänä ole lomaa, mutta edessä on kolmen päivän kesälomaan verrattava anoppivapaa. Pääsin eroon anopista, otan rennosti, enkä tiskaa! Hah! On jokseenkin surullista, että tarvitsen lomaa toisesta ihmisestä. Jos vakuutusmiehet ja remonttireiskat hoitaisivat hommansa vähän nopeammin, lomasta tulisi pysyvä olotila! Ja kukapa ei haluaisi olla aina lomalla.

Niles, rakas siiliotukseni, on osoittautunut hankalaksi manikyyriasiakkaaksi. Nilesin kynnet pitäisi leikata, mutta leikkausyritykset johtavat piikkipalloksi käpertyneeseen siiliin, yleensä minun sormeni ovat ko. piikkipallon sisällä. Mahtaisiko kynsiä lyhentää hiekkapaperin päällä kävely? Vähän niinkuin kynsiviilakokolattiamatto. Siinäpä liikeidea, saa varastaa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pitkästä aikaa taas kurkkimassa täällä. Olipa ikävää että muuttonne viivästyi, toivottavasti remppajampat laittavat paikat tosi hienoon kuntoon!

Käviskös Nilesin manikyyriksi hiekkapaperilla päällystetty sählypallo tmv., jonka sisällä on jotain namua? Vähän niinku koirien älylelupallot, mutta tämä yllyttäis raapimaan. Eikös siilit ole luonnossa aika tonkeleita?

t. Kaimaani

Maiju kirjoitti...

Kiva kun eksyit paikalle, kaimani :) Remontti alkaa toivottavasti ensi viikolla, kuusi (!!!!!) viikkoa tulvan jälkeen. Nopeasta toiminnasta ei voi vakuutusyhtiötä moittia.

Nilesin etujalkojen kynnet ovat lyhyemmät, se jonkun verran ruopsuttaa ja tonkii häkissään. Takajalkojen kynnet ovat kasvaneet hurjan pitkiksi, ja kun soitin eläinlääkärille, he sanoivat etteivät pysty niitä leikkaamaan jos Niles ei pysy rentona. Ja sehän ei relaa sitten millään. Ehkä saan sen juoksupyörään viritettyä hiekkapaperiarkin, jos se vähän auttaisi.