keskiviikko 11. elokuuta 2010

Kaksi naamaa

Jo ennen tänne muuttamista kuvittelin amerikkalaisten, ja kanadalaisten siinä sivussa, olevan melko tekopyhää ja kaksinaamaista porukkaa. Ihme asioista hötkyillään, mutta silti rikostilastoja katsoessa kaiken pahan alku ja juuri on tällä mantereella.

Vähän aikaa sitten lehdessä oli juttu naisesta, joka oli heitetty putkaan siitä hyvästä, että hänen ollessaan vesipuistossa lastensa kanssa hänen paitansa kastui, ja rintaliivit näkyivät valkoisen t-paidan läpi. Lapset kuulemma järkyttyivät, ja vanhemmat soittivat poliisit paikalla. Nainen toimitettiin putkaan 5 tunniksi, mutta hänet kuitenkin vapautettiin ilman syytteitä myöhemmin. Samaan aikaan on kuitenkin hyväksyttävää kävellä bikineissä ympäriinsä. Märässä t-paidassa lapsia kauhistuttanut nainen oli nuori, normaalivartaloinen, eikä paljastellut itseään. Millaisia lapsia täällä kasvatetaan, jos he oppivat vanhemmiltaan, että nainen märässä t-paidassa on kamala asia? Minä kävin lapsena saunassa isovanhempien ja vanhempien kanssa, alasti! Täällä moisesta siveettömyydestä joutuisi vankilaan. Kuntosalilla ja yleisissä vessoissa lapset on ehdottomasti kielletty vastakkaisen sukupuolen vessoista yli 3-vuotiaina. Siihen saakka ne käyttävätkin vaippaa, joten tarvetta lapsen viemiselle vessaan ei ole. Ai niin, eilen selvisi syy sille, miksi suurin osa ihmisistä haluaa asua omakotitalossa. Lapset tippuvat ikkunoista, jos perhe asuisi esimerkiksi kerrostalossa korkealla, ja ikkunat olisivat avautuvaa sorttia. Kukaan luokkakavereistani aikoinaan Suomessa ei tippunut ikkunasta, mutta ehkä he olivat onnekasta sorttia, ja heillä oli aivot.

2 kommenttia:

Veera kirjoitti...

Moi!

Eksyin tänne blogiisi ja rupesin lukemaan alusta, ja minua kiinnostaisi tietää maahanmuutostasi yksi asia. Harkitsen nimittäin itse Kanadaan muuttoa, koska poikaystäväni asuu siellä. Olemme miettineet naimisiin menoa tai vuoden yhdessä asumista, jotta voisin saada permanent residencen, ongelmana on vain se, että ohjeissa sanotaan että hänen pitää "sponsoroida" minut sinne, ja hänen pitää osoittaa että hänellä on varaa elättää minut. Opiskelijalla niitä tuloja ei ole, ja ymmärsin että sinun miehesi oli myös opiskelija kun menitte naimisiin ja muutit sinne? Niin miten pääsitte yli tuosta "hänen pitää pystyä elättämään sinut"-kohdasta?

Kiitos avusta!

Maiju kirjoitti...

Moi Veera,
Kiva että löysit mun purnausblogin, ehkä siitä on sulle jotain hyötyä! Lähettäisitkö mulle spostia osoitteeseen supermajken@hotmail.com niin voin kertoa tarkemmin tosta sponsorointijutusta.