tiistai 12. lokakuuta 2010

Hämähäkki

Tämä tarina on omistettu Apalle, maailman innokkaimmalle hämähäkkifanille.

MacNeilien autotallin kulmalla asuu hämähäkki. Tai oikeastaan kaksi, niillä on verkot samassa kulmassa, katon ja seinän väliin viritettynä. Keith on ottanut tehtäväkseen syöttää näitä hämähäkkejä, ja liikkeellä on muutenkin lämpimän syksyn tuloksena paljon hyönteisiä. Toisesta hämähäkistä on kasvanut ihan järkyttävän suuri möhkäle, mutta sen metsästystä ja hyönteisten pyöritystä seittiin on kiva seurata. Sillä on iso pallomainen takaosa, ja pitkät raitajalat. Suurimman osan ajastaan se viettää rännin takana piilossa, vain pari jalkaa on näkyvissä pitämässä yhteyttä verkkoon. Tavoitteena on jatkaa sen syöttämistä kunnes se on tarpeeksi suuri syömään meidät.

Viimeinen viikko hotellissa käynnistyi tänään Thanksgivingin jälkimainingeissa. Eilen tupattiin kalkkunaa nassuun, tänään kaupat olivat täynnä asiakkaita, jotka joutuivat yhden päivän olemaan ostamatta ruokaa, raukkaparat. Miten on mahdollista selvitä hengissä, jos kaupat ovat kiinni kokonaisen päivän? Denninger's, paikallinen paratiisi, joka joskus täyttää hyllynsä Turkinpippureilla jne., oli tänään tupaten täynnä mummoturisteja, jotka nahkahousuisten saksalaisia/itävaltalaisia esittävien miesten johdolla tyhjensivät hyllyt niin, että minun piti mennä muualle ostamaan ruokaa. Walmart oli niin täynnä, että ulos pääseminen kesti puoli tuntia. Oli siis varsin ihana ostosreissu.

Ensi viikolla muutan ainakin jossain määrin uuteen kotiimme, vaikkei se valmis vielä olekaan. Tämän viikon aikana osa lattioista asennetaan paikoilleen, mutta keittiö saapuu parin viikon päästä vasta, ja makuuhuoneiden lattiat asennetaan ensi viikolla. Tarkoituksena on leiriytyä alakerran takan lähimaastoon sähkölämmityksen puuttuessa. Toivon kovasti, että vessa on käyttökunnossa, ja pari lamppuakin tarvittaisiin. Ei sitä muuta kai sitten ihminen kaipaa.

1 kommentti:

Apa kirjoitti...

Moikka, arvostan kovasti sita etta mulle omistetaan blogijakso! Jopa hamahakista kertova... :D Ikava oli tosin lukea noi pari viimeista blogia sen jalkeen kun juuri kuulin sun huonot uutiset, kun sa olit noissa niin toiveikkaaseen savyyn kirjoittanut muuttamisesta. No, kylla kaikki jarjestyy. Paa pystyyn Ma-Ju! <3