sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Oravanpyörässä

Tai siilin. Sama asia, söpöjä ovat molemmat. Niles ei päästä minua lähellekään kynsiään, joten eilen Keith ystävällisesti viritti palan hiekkapaperia Nilesin juoksupyörään toimittamaan kynsiviilan virkaa. Sitten vaan odotellaan pari viikkoa, ja kynnet toivottavasti lyhenevät. Melkoisia keksijöitä myö vaan ollaan.

Syksy on nyt! Lehdet ovat ihanan värisiä, maailman kauneinta punaista on joka paikassa, ja ilmat ovat todella suosineet. Aurinko paistaa, mutta tuulessa tuntuu talven terveiset. Nyt sitten pitäisi löytää toukokuussa pakatuista muuttolaatikoista ne, jotka sisältävät viileämmän kauden vaatteita. Ei käynyt silloin mielessä nimittäin ollenkaan, että ei oltaisi syksyyn mennessä vielä muutettu mihinkään.

Muutto on itse asiassa edessä luultua aiemmin, vakuutusyhtiön sanottua seis hotellielolle. Ensi viikolla saamme siellä vielä pari päivää asustaa, mutta sitten on edessä muutto puolivalmiiseen kotiin. Toivottavasti ensi viikon aikana saamme paikalle edes osan lattioista, keittiötä joudumme odottelemaan pari viikkoa. Tänään aamulla tuulilasi oli jäässä, joten olisi ihan kiva jonkinlainen lämmitysmekanismikin sinne saada. Ja suihku olis ihan jees. Ja vessa noin niinku muutenkin. Ihme pelleilyä tämä touhu vakuutusyhtiön ja remonttifirman kanssa on ollut, toivottavasti ei ihan heti tarvitse tätä härdelliä toistaa. Olemme Keithin kanssa hioneet suunnitelmia vakuutustarkastajan ja rakennusyhtiön edustajan koteihin suuntautuvia tulvahyökkäyksiä varten, mutta taitavat ne jäädä muiden kiireiden takia toteuttamatta. Harmi!

Ei kommentteja: