sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Rok

Tiedossa kesän kuumimmat keikka-arviot. Kolmen päivän ranneke meni mun osalta sen verran Provinssissa hukkaan, että kävin neljällä keikalla. Saatan mennä viidennelle jos vanhuudeltani jaksan. Perjantaina en käynyt koko festivaalialueella entisen minäni järkytykseksi, lauantaina kävin katsastamassa Apulannan ja ostamassa virallisen festaripaidan, ja tänään sitten jammailin Katri Helenan ja Anna Puun keikoilla. SMG:n keikkaa katselin myös, mutta silleen puolella silmällä ja korvalla. Jukka Poikaa yritin kuunnella, mutta yrityksestä huolimatta en vaan kestä kyseistä artistia. Niinku yhtään. SMG:n laulaja laulaa kovin kauniisti, mutta on nälkäkuoleman partaalla. Teki pahaa sellaista luurankoa katsella. Anna Puu oli ihana, mutta toivoin, että olisin ollut piknikillä häntä kuuntelemassa. Anna sopisi sellaiseen tunnelmaan. Apis muisteli ekaa Provinssikesäänsä 1996, ja sehän sattui olemaan minunkin eka Provinssi. Ne jopa soittivat Ilonan, mutta entinen tyly asenne oli vaihtunut sellaiseen yleisön kosiskeluun. Mitä siitä sitten olisi mieltä, en tiedä. Turvatoimet alueella ovat satakertaistuneet entiseen verrattuna, viinan vienti alueelle on niin vaikeaa, että porttien ulkopuolella on sitten sellaiset viinankiskomisbileet ettei mitään järkeä. Bajamajassa en onneksi!!!!!! joutunut käymään, mutta hajusta päätellen ne ovat yhtä kamalia kuin aina ennenkin. Festariruoka maistuu edelleen samalta, eli ei juuri miltään.

Kyllähän festarimenosta tuli paljon muistoja mieleen, ja olisin varmaan päässyt paremmin fiilikseen mukaan jos olisi ollut a. kavereita ja b. viinaa. Joko tai, tai sekä että. Tosi isoksi tapahtumaksi tuo on kasvanut, vai eikö sitä sitten vaan jossain Tehiksen keikalla aikoinaan nähnyt niitä takana seisovia ihmisiä.. Nyt hiihtelin takarivissä ja tiirailin artistien ohella festarikansaa. Kaikilla oli Hai-kumisaappaat ja shortsit tai hame sukkahousujen päällä. Siinä kesän 2011 muoti pähkinänkuoressa. Olkaa hyvä.

Ai niin, Katri Helena oli hyvä. Vieressäni seissyttä naista tosin alkoi vituttaa kun Katri ei laulanutkaan Letkajenkkaa. Vitutus kasvoi niin suureksi, että (ex?-)fani lähti kesken keikan pois. Voi toista.

1 kommentti:

Annina kirjoitti...

Voi Maiju, miten tässä nyt näin kävi! Lähdin kesken kaiken pois ja jätit mun jääkaappiin avaamattomia juhannusruokia! Nyyh.. Syön ja juon ne yksin suruuni.