tiistai 12. heinäkuuta 2011

Rakastua voi tosi nuorenakin

Itse ihastuin laulajaan nimeltä Vilho Vartiainen pienenä. Vilho lähetti fanikirjeeni vastaukseksi minulle signeeratun valokuvansa ja kaulakorun! En kyllä yhtään muista miltä Vilho kuulosti, mutta ihastus oli todellista vaikkakin lyhytaikaista. Lauantaina ostarilla pääsin vaatekaupassa todistamaan pikkupojan lyhyttä romanssia mallinuken kanssa. Noin 7-vuotias poika kähmi tyttöä esittänyttä mallinukkea, liimautui sen vartaloon kiinni, kurkki hameen alle, ja koitti suudella. Sääliksi kävi puolustuskyvytöntä nukkea - sen verran ronskit otteet oli nuorella miehellä. Pojan vanhempia ei näkynyt missään, eli jannu oli ehkä karannut pussailemaan tyttökaverinsa kanssa vanhempien ollessa asioilla jossain toisessa liikkeessä. Aina eivät siis kanadalaisetkaan ole siveitä ja pidättyväisiä julkisilla paikoilla.

Työpaikan natsipomon ollessa lomalla tällä viikolla on labrassamme varsin rentoutunut ja iloinen tunnelma. Naapurilabran porukka ihmettelikin eilen, miten me kaikki olimme niin kovin iloisia ja hymyileviä koko päivän ajan. Taitaa tämä viikko olla siis lomaviikko kaikille osapuolille. Me tosin emme vietä sitä Jamaikalla (Jamaicalla? kumpi on oikea kirjoitusasu?), vaan täällä labran ihanassa ilmastoidussa viileydessä. Ulkona on niin kuuma, etten kestä, ja kotona vielä sitäkin kuumempi. On siis ihan kiva olla edes 8 tuntia päivässä mukavassa lämpötilassa hikoilematta.

Viime viikonloppuna Keithin kännykkä teki itsarin, ja tilalle piti hankkia uusi. Täällä ihan tavallinen kännykkäliittymä maksaa ainakin 25 dollaria kuussa jos tahtoo nähdä kuka soittaa, ja jos haluaa itsekin soittaa edes pari puhelua kuussa. Nykyään vaan tavalliset kännykät ovat kauppojen poistolistoilla, eikä niitä juurikaan enää myydä. Kaikilla pitäisi olla älypuhelin tai Blackberry, joihin sitten tarvitaankin dataliittymä tavallisen puheajan lisäksi. Hintaa moiselle sitten kertyykin melkein satanen kuussa. Satanen! Kännykän käytöstä! Me ollaan Keithin kanssa sen verran fossiileja, että ihan tavallinen tekstailu ja soittelu olisi tarpeeksi. Sähköposteja ei juuri tule, ja Facebookin voi päivittää tietokoneelta. Nauttikaa, suomalaiset, halvoista kännykkäliittymistänne!

Ei kommentteja: