lauantai 8. lokakuuta 2011

Kiitos!

Thanksgivingviikonloppua tässä vietellään, eli kalkkunat on maanantai-iltaan mennessä syöty tästä maasta sukupuuttoon. Pitkän viikonlopun kunniaksi vietän ison osan lauantaista töissä, tosin tällä kertaa ihan oikeasti töitä tehden. Tietokonehommia varten sain käyttäjätunnukset tällä viikolla 6 kuukauden odottelun jälkeen, mutta labran serverille minulla ei ilmeisesti vieläkään ole asiaa. Valitettavasti en sitten voinut inkubaatioaikoja käyttää kuvankäsittelyyn ja Excelin kanssa pelaamiseen, sillä kaikki tarvitsemani tiedostot ovat serverillä, lukkojen takana. Taitaa toisten nettipankkitileille murtautuminen olla helpompaa kuin töissä tiedostoihin käsiksi pääseminen.

Löysin toisenkin blogia kirjoittavan suomalaisen, joka on eksynyt Kanadaan. En ole muuten sitten ainoa vainoharhainen matkustelija, joka teille raportoi kulttuurierohavaintojaan - ihan samanlaisista jutuista kirjoittaa myös Se Toinen Suomalainen. Hän taitaa olla positiivisempi, sillä valituksen taso ei yllä oman ruikutukseni tasolle, mutta aiheet ovat melko samankaltaisia. Olemme molemmat kirjoittaneet paikallisen pankki- ja kännykkämaailman esihistoriallisuudesta, alkoholikaupan rajoittuneisuudesta (siis miksei sitä bisseä saa ruokakaupasta?!) ja postilaatikoiden kummallisesta asettelusta kauas kotiovelta.

Suomi ja Lakeus kutsuu joulukuussa tätä tallaajaa. Maksoin mielelläni (asiayhteydestä poistettuna tämä lausahdus ei kuulosta mun suusta tulleelta, mutta olkoon) parisataa ylimääräistä, jottei tarttis tulla New Yorkin kautta. Lontoossa mua ehkä pidetään vähän vähemmän terroristina, toivottavasti! Riittääköhän pari tuntia Heathrowlla koneelta toiselle juoksemiseen? Jos ei, niin voin ehkä mennä vähäksi aikaa töihin Madame Tussaudsille tienaamaan tarpeeksi rahaa päästäkseni Lontoosta pois. Voisin seisoa siellä kauhukabinetissa ihan omana itsenäni, kyllä siinä taitais tulla hätä käteen tai housuun aika monelta turistilta!

Ei kommentteja: