lauantai 29. lokakuuta 2011

Se niistä kohteliaista kanadalaisista..

Agentti Apamadon lomamatka ja virallinen valtiovierailu on kohta ohi. Shoppailtiin paljon, käytiin Torontossa, oltiin tosi varovaisia varoituskylttien ansiosta, ja syötiin kaikki lapsille tarkoitetut Halloweenkarkit. AA ne kyllä oikeasti kaikki söi.

Olimme eilen vaatekaupassa viimeisellä ostosreissulla, ja Agentti sujautti ylleen paidan vaaterekkien välissä, sillä sovituskoppiin oli niin kovin pitkä matka. Lähistöllä ollut kanadalaisnainen sitä sitten päivitteli, että eikö Agentin ollut kylmä siinä käytävällä pelkässä topissa, mikä oli siis kanadalainen tapa sanoa, että laita nyt jotain päälle ettet ole ihan alasti. Tätsä jatkoi juttua mumisten, että hänen tyttärensäkin on huorahtava. Yleensä Kanadassa ihmisiä, joiden tyylistä tai tavasta olla ei pidetä, kutsutaan poliittisesti korrektiin sävyyn "erilaisiksi" tai "mielenkiintoisiksi". Olinkin sangen järkyttynyt kun ystävääni ja Suomen valtion edustajaa kutsuttiin huorahtavaksi, ja vielä päin naamaa.

Tänään lentokenttäreissun jälkeen olisi tiedossa Halloweenbileet. Asuni on jo melkein valmiina, mutta Keith ei halua tulla bilettämään kanssani. Mikään ei ole sen ihanampaa kuin pukeutua kummalliseen tai hassuun asuun, miksei Keith sitä ymmärrä?! Casual Fridayn pitäisi mielestäni olla naamiaisasupäivä jokaisessa työpaikassa. Äänestäkää Maiju presidentiksi, ja tämäkin unelma toteutuu!

1 kommentti:

Agentti Apa(mato) kirjoitti...

Tokihan farkuissa ja spaghettiolkaimisessa topissa oleileminen julkisilla paikoilla on huorahtavaa. Tarkat sanat olivat "you remind me of my daughter.. she's slutty.." :D