maanantai 5. joulukuuta 2011

Jou

Astuin ensimmäisen askeleen jouluvalojen valaisemalla tiellä kohti täysin valaistua etupihaa. Tänä vuonna meillä on vain 25 valoa porraskaiteen ympärille kieputettuna, ensi vuonne meidät näkee avaruuteen saakka, niin paljon laitan ledejä pihalle! Koulumatkan varrella monen talon pihalla on tosi kauniita valoja, enkä aina muista väistellä kuoppia ja lätäköitä kun unohdun ihastelemaan naapuruston jouluvaloja.

Lauantaina Keithin kaveri täytti 30, ja kaikki kaverit ja tuttavat ja sukulaiset oli kutsuttu paikalle. Juhlissa oli ihan kivaa, mutta samalla kävi ilmi, että kyseisellä pariskunnalla on varaa vähän parempiin lahjoihin. Tyyppi sai lahjaksi vaimoltaan upouuden moottoripyörän. Ai millaisen? Mustan. Ja aika ison. Kuulemma hintaa moisella on abaut 12 tonnia, eli ei ihan halpa lahja. Keith-parka pettynee toukokuussa, kun ei saakaan motskaria, tai mitään muutakaan tuon hintaluokan lelua. Ärsyttävin tyyppi juhlissa oli päivänsankarin isä, joka varmisti että kaikki juhlakalun kaverit varmasti huomasivat mikä kallis lahja siellä autotallissa nököttikään. Kai sen kurpan päivää piristi tieto siitä, että omalla pojalla menee tosi hyvin lapsuudenkavereihin verrattuna, ainakin taloudellisesti. 

Saahan sillä rahalla, ja hepalla sekä motskarilla pääsee, mutta vähempäänkin voi olla tyytyväinen. Letician kanssa hengailu on opettanut minuakin välillä olemaan iloinen pienistä asioista, kuten vaikka tanssimisesta. Jos minulla olisi 12000 ylimääräistä laittaa Keithin lahjaan, pakettiin menisi varmaan lomamatka motskarin sijaan. Tai jos vaikka tuota asuntolainaa maksaisi pois..

Katsoin eilen telkasta ohjelmaa nimeltä Virgin Diaries,  jossa seurataan kolmikymppisten neitsyiden elämää. Jakson aikana kristitty nuoripari meni naimisiin, ja sai suudella vihdoin, ensimmäistä kertaa. Minun oli pakko vaihtaa kanavaa, niin kamalaa suutelua en ole koskaan nähnyt. Ehkä kannattaa säästää itseään sille oikealle, ehkä ei. Tämän pariskunnan tapauksessa harjoitus matkan varrella olisi kannattanut. Heidän suuteluyrityksensä näytti lähinnä siltä, että he yrittivät syödä toistensa naamat. Hääyö meni ilmeisesti yhtä lahjakkaasti, vaikka morsian sitä kovasti odottikin etukäteen. Sulhanen oli innoissaan siitä, että saisi vihdoin nukkua kunnon yöunet. Mitä siitä, vaikka olisi seksiä tarjolla ekaa kertaa elämässä, kyllä kunnon yöunet vie voiton. Ehkä sitä sitten ei kaipaa edes seksiä, jos on ensimmäiset 30 vuotta elämästään elänyt ilman.

Tässä linkki ekaan suudelmaan. Olkaa hyvä, ja anteeksi. Tässä sitä sitten olis, nuorta rakkautta.

Huomenna on Suomen itsenäisyyspäivä. Onnea, Suomi! Jee!


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos linkistä... Voi hyvä luoja mitä touhua :D

-mirva-

Maiju kirjoitti...

Eikö..? Olisivat edes harjoitelleet peilin kanssa etukäteen, ei olisi sulhasen isän tarvinnut vajota maan alle häpeästä.

Apis kirjoitti...

Hahah, loistovideo! :D