tiistai 27. maaliskuuta 2012

Pumpulia perkele!

Selailin nettiä, ja kauhukseni törmäsin keksintöön nimeltään "toddler safety hat" tai "baby safety head guard". Vauvalle isketään siis kypärä päähän, jottei satu. 1-3-vuotiaille kävelemään opetteleville kakaroille suunniteltua kypärää saa kaikenvärisinä ja kokoisina, ja sitä voi käyttää myös lapsen nukkuessa, jottei tule lättänää takaraivoa. Onko näitä Suomessakin, vai onko tämä taas yksi pohjoisamerikkalainen yritys kääriä ne kersat pumpuliin, tai siis tässä tapauksessa kypärään?

 crazy parenting fails - She Suspects Nothing... Excellent...

Tässä näitä päävaippoja sitten on ihan kaikenmallisia, valitkaa omanne! Mites olis sellainen kiva kokovartalohaarniska, ettei vaan koskaan sattuis tai tulis mustelmia? Kauheinta tässä on se, että näiden markkinoijat ovat niin ovelia, että jos et hanki tälläistä kultamussukallesi, olet tosi huono äiti/isä! Täysin vastuuton! Hyi!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

on noita suomessakin. tai siis en tiedä onko enää (kahden lapsen äitinä en ole törmännyt noihin missään julkisilla paikoilla, että mistään hittituotteesta ei voida puhua..) mun vanhemmat osti mun pikkusiskolle tuollaisen joskus 80-luvulla, kun sisko oli aika kova törmäilemään. tämä mahtikeksintö oli käytössä ehkä kaksi kertaa, jonka jälkeen hävisi kummasti jonnekin..? meidän kuopus oli kävelemään opittuaan naama ruvella varmaan yli puoli vuotta, kun ruumis ei liikkunut ihan niin sujuvasti kuin pää olisi halunnut. mutta eipä käynyt mielessäkään ostaa mitään pehmokypärää. :D tosin mä olenkin tällainen huono äiti. ainakin sun juttujen mukaan kanadalaisella asteikolla. ;) lastentarvikkeissa pyörii kyllä iso bisnes, koska sä olet automaattisesti HUONO VANHEMPI jos et osta sitä uusinta/hienointa/"turvallisinta" ja KALLEINTA turvaistuinta/pottaa ääniefekteillä/pehmokypärää/turvallisempaa autoa jne... oikeastaan on suoraneinen ihme, että meidän ikäluokka (saati sitten vanhemmat ihmiset) ovat selvinneet hengissä ilman näitä mielettömiä kapistuksia. voin kertoa että tänä päivänä lastentarvikekaupoissa käynti on aika eksoottinen kokemus. silleen lievästi sanottuna.

t.riikka

Anonyymi kirjoitti...

http://www.lastentarvike.fi/irj/portal/anonymous?guest_user=tukku&NavigationTarget=navurl://8f523bb1ad895b088a434e73061215e5

Tällainen on pakko saada, koska miten lapsi muuten kuulisi äidin sydänääniä, tai oppisi nukahtamaan ja rauhoittumaan? Tottakai sähköllä toimivan vemputtimen avulla, joka soittaa rauhallisia valasääniä ja stimuloi vauvan kehitystä.

http://www.lastentarvike.fi/irj/portal/anonymous?guest_user=tukku&NavigationTarget=navurl://8f523bb1ad895b088a434e73061215e5

Vaipparoskis on mun henk.koht. suosikki. Siis miten muuten säilöä vauvan paskat tuleville sukupolville?? Koska vähäinenkään vauvankakan haju voi tappaa.

http://www.lastentarvike.fi/irj/portal/anonymous?guest_user=tukku&NavigationTarget=navurl://8f523bb1ad895b088a434e73061215e5

Myös suihkulippa on ihan ehdoton. Nää nyt on kaikki vielä aika kesyjä juttuja, mutta markkinat ovat rajattomat. Vaikken mikään ekohippi nyt olekaan, menee yli hilseen että miten pieni sinappikone voi tarvita kaiken maailman soivaa pottaa yms. yms. yms....?

riikka

Apamato kirjoitti...

Mulle heti yksi mihin on kirjailtu Apa!

Apamato kirjoitti...

Mitenköhän ennen on selvitty ja miten ME ollaan ylipäätään vielä hengissä.. Mun tietääkseni meillä oli sillon jotkut sideharsovaipat vauvana ja meidän vellit ja maidot lämmitettiin vesihauteessa kattilassa kun ei ollut edes mikroa!!

Maiju kirjoitti...

Kiitos Riikalle ja Apalle kommenteista, tämä aihe vaivaa minua edelleen ja saattaa johtaa jatkotarinaan..