maanantai 12. marraskuuta 2012

Elossa ollaan!

Niin kauheata kiirettä on pitänyt läksyjen ja päiväunien kanssa, etten ole sitten koulun alkamisen muka ehtinyt kirjoittaa tänne blogiinkaan mitään. Tuntuu siltä, että joka viikko on vähintään yksi koe, ainakin kaksi labraraporttia kirjoitettavana, plus siihen sitten kaikki muut läksyt. Kuukauden päästä alkaa onneksi joululoma. En pääse tänä jouluna Suomeen hiihtelemään, tulen sitten keväällä.

Ensi vuoden olenkin sitten työharjottelussa. Kutsu kävi kolmeen haastatteluun, ja kaikki ne tahtoivat minut palkata. Olin ensin epätoivoinen kun Environment Canada haastatteli ja palkkasi kasapäin luokkakavereitani, mutta minua ei kutsuttu edes haastatteluun. Syykin oli melko selvä, en ole kansalainen. Siis Kanadan kansalainen. Ilmeisesti valtion viraston tehtävissä työskentelevien pitäisi olla kanukkeja. Sain sitten loppupeleissä valita yliopiston tutkimuslabran (ei kiitos, näitä on jo nähty!), terästehtaan (hui!) ja kaupungin kierrätysnatsin duunista sen miellyttävimmän vaihtoehdon, ja päädyin kierrätyspuuhiin. Saan siis ihan palkattuna henkilönä mäkättää muille siitä, että pitää kierrättää, ja mitä sinne kierrätysastiaan ei sitten todellakaan laiteta. Tammikuussa alkaa työ, ja siihen mennessä pitäisi hommata jotain toimistotyökelpoisia kuteita. Loistava tekosyy lähteä shoppailemaan! Tai siis soppailemaan. Sampoota. Mihin ja miksi on vanha kunnon sh kadonnut?

Luokkakavereiden kanssa on tämän lukukauden puolella ollut tiiviimpi yhteishenki, ja ollaan käyty yhdessä viihteelläkin. Siinä saa sitten kivasti tilitettyä koulufiiliksiä niin, ettei Keithin tarvitse niitä kuunnella. Tai Larsin ja Lulun. Lulu oli meille tullessaan pieni kissa, mutta on lihonut Larsin kokoiseksi. Se syö ihan mitä tahansa sattuu löytämään, ja on paisunut kuin pullataikina. En ole ennen tavannut kissaa, joka syö kuin koira.

Olen keräillyt listaa asioista, joista pitäisi valittaa. Jatkan niistä sitten seuraavassa kirjelmässä, tämä oli lähinnä tälläinen hei olen hengissä-kirjoitus.


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

kiva kuulla että oot hengissä!! ajattelinkin minne hävisit.

t.riikka